Arturo Requejo va canviar la seva vida per la seva relació amb Merche

L'exmilitar ha canviat dràsticament la seva relació
Merche i Arturo es van conèixer el 2012 i van començar una història d'amor que ha canviat les seves vides. | Cedida

Fa vuit anys que Arturo Requejo va passar per 'Gran Hermano 10'. Durant el programa, l'exmilitar va mantenir una polèmica relació amb Indhira, amb qui també va tenir fortes discussions per la gelosia que la malaguenya sentia de Carol Lavín. Després de 123 dies a Guadalix, el basc va ser expulsat i es va dedicar a participar en altres programes de Telecinco. Un any més tard va tornar a coincidir amb Indhira a 'GH: El reencuentro', abans d'intentar guanyar 'Supervivientes 2011' i exercir com a assessor de l'amor en 'MYHYV'.

Precisament, el seu pas per Hondures va significar un abans i un després a la seva vida. L'exmilitar va fer una gran amistat amb Kiko Rivera a l'illa i gràcies a això va conèixer la seva actual parella, la cantant Merche. La primera vegada que van coincidir va ser en una festa organitzada pel fill d'Isabel Pantoja en una discoteca per presentar una de les seves cançons. Allí van començar una relació que va trigar a aparèixer als mitjans per la mala fama que tenia el basc. No obstant això, Arturo va transformar la seva vida per amor i després de quedar finalista de 'Mira quién salta' el 2014 es va retirar de la televisió.

 

Actualment, la parella viu a la casa que Arturo té a la serra madrilenya, després que Merche deixés el seu xalet de Villaviciosa de Odón per problemes econòmics. Amb ells també hi viu Ambika, la petita índia que la cantant va adoptar i que Arturo estima com si fos la seva pròpia filla. «A la televisió tenia un personatge que no és gaire compatible amb una relació seriosa i estable. Llavors, per guanyar-me el cor de Merche i la seva confiança, vaig haver de decidir entre el que volia i el que no», va explicar l'exmilitar el 2015.

Malgrat deixar la televisió, en la seva nova professió també està envoltat de càmeres. Arturo s'ha centrat en el món audiovisual i ha aparegut com a actor a la websèrie 'Becari@s' i a 'Esposados'. A més ha cursat estudis de Pro Tools i de tècnic de so, ajudant Merche en l'enregistrament de les seves cançons. El seu últim projecte ha estat 'Madrid Gangster', un curt en què ha treballat com a cap de producció i també fent un petit cameo com a actor. En la seva vida privada, el basc ha esborrat els comptes de les xarxes socials i té una vida «ecològica» conreant el seu propi hort, criant gallines o elaborant el seu propi sabó. A més duu un 'look' molt més hippie amb cabell llarg.

 

 Comentaris

envia el comentari