Arturo Valls es deixa bigoti i sorprèn tothom

Al presentador d'Antena 3 li han trobat molts semblants raonables, destacant-ne sobretot Pablo Escobar
Arturo Valls ha sorprendido con su espectacular cambio de 'look' | Antena 3

 

Ja fa unes setmanes que les fotografies que Arturo Valls penjava al seu compte d'Instagram cridaven l'atenció perquè se'l podia veure amb bastanta barba, quan normalment per televisió acostuma ha sortir afetitat. Ara, però, el presentador d'Antena 3 ha anat un pas més enllà en el seu 'look' i a sorprès a tots els seus seguidors.

 

I és que aquest dimecres Arturo Valls ha compartit una imatge amb un nou estilisme que no ha deixat indiferent a ningú. En poc menys de 24 hores l'imatge ja tenia més de 16.000 «m'agrada» i estava plena de comentaris.

 

Un nou 'look' d'Arturo Valls

En la fotografia, el presentador valencià surt mirant profundament al mirall d'un bany, acompanyant la imatge amb un «bon dia». Fins aquí tot podria semblar normal excepte per un detall que centra tota l'atenció de la instantània: el bigoti.

 

I és que l'humorista s'ha deixat un mostatxo, ja veurem fins quan. Tampoc sé sap si ha estat per plaer o per obligació d'alqún paper que hagi d'interpretar com a actor. El que està clar, és que no li queda del tot malament. Així li han fet saber molts dels seus seguidors, que també li han buscat uns quants «semblants raonables».

 

El periodista José María Iñigo de jove, l'expresident José María Aznar, el futbolista Roque Mesa, el cantant Freddie Mercury o l'actor Tom Selleck són només alguns dels noms que han aparegut en els centenars de comentaris que té la fotografia. Fins i tot, alguns seguidors han arribat a dir que amb aquest bigoti sembla «pare, avi, oncle jubilat, funcionari de correus, propietari d'una llibreria antiga i una mica més».

 

 

El doble de Pablo Escobar

Però entre tots els noms proposats ni hi ha un que ha destacat per sobre de tots de forma repetida: Pablo Escobar. Però gran part no anaven encaminats a la vida real sinó al seu paper a 'Narcos': «El meu nom és Pablo Emilio Escobar Gaviria. ¿Plata o plom?».

 

Arturo Valls és, sens dubte, un dels presentadors estrella d'Atresmedia, tal com demostren les últimes xifres d''Ahora Caigo', que amb més d'1,3 milions d'espectadors es va convertir en el programa líder de la seva franja de programació. Ara, a més, Antena 3 ha anunciat que encara sortirà més per pantalla, ja que la reemissió del concurs que es fa els dissabtes i diumenges al matí s'allargarà fins a les 15.00 hores, desapareixent 'Los Simpsons' de la graella després de 24 anys.