Els 8 aspectes que denoten l’habilitat dels homes al llit

Alguns detalls poden revelar-te si el noi en qüestió sap moure’s com cal en la intimitat

Esbrina com pots saber si un home serà hàbil al llit
Esbrina com pots saber si un home serà hàbil al llit | Pexels

El sexe és un element molt rellevant dins de les relacions de parella, perquè contribueix a mantenir viva la passió.

Tot i que l’atracció és quelcom molt personal, i que triar el company o la companya sentimental és un fet que varia molt en funció dels gustos i les necessitats de les persones, quan ens sentim atrets per algú la primera cosa que ens passa pel cap és el desig de passar-hi moments íntims: fer l’amor amb la persona que ens agrada sol fer-nos molt feliços. 

Ara bé, aquest home sabrà moure’s bé al llit? Ens podem plantejar aquesta pregunta sempre que iniciem una relació nova.

Quina és la rellevància del sexe dins de la parella?

La rellevància del sexe dins de la parella pot variar segons la persona. Hi ha noies que, en la seva relació, valoren més uns atributs diferents, mentre que d’altres se centren molt en aquest aspecte, com si els anés la vida, buscant que l’altre esdevingui una veritable màquina sexual. Tot i que gaudir d’una vida íntima ben activa és una cosa ben rellevant per a l’estabilitat i la felicitat dins d’una parella, no cal estar-hi al damunt tot el dia. O, com a mínim, una recent investigació va concloure això.

Aquest estudi va voler determinar amb quina freqüència s’haurien de mantenir relacions íntimes. Les conclusions que se’n van desprendre mostren que augmentar la freqüència de les relacions sexuals dins de la parella té efectes positius, tot i que fins a un determinat límit. Per tant, tampoc és necessari mantenir relacions íntimes absolutament cada dia. Cal que el dosatge sigui el necessari i el precís.

Signes que mostren l’habilitat dels homes al llit

Sovint, es parla dels elements característics d’aquells homes que són bons al llit i que constitueixen bons amants, com ara: quins signes els delaten? o com és el seu comportament? Si estàs començant a conèixer un home i t’estàs preguntant això, para molta atenció perquè a continuació et presentem les respostes a aquests plantejaments.

1. Té habilitat per ballar

Moltes dones gaudeixen amb el ball, un passatemps que pot resultar un afrodisíac per començar a escalfar l’ambient i acabar, tot seguit, passant bons moments a l’habitació amb l’home amb qui ballen. Això no inclou únicament els 'striptease', sinó que també hi ha determinats balls que aconsegueixen despertar els instints més apassionats i íntims que tenim. 

El doctor Peter Lovatt, que és un reconegut psicòleg de la universitat britànica d’Hertfordshire, ha arribat a aquesta conclusió, després de dur a terme un estudi en què va gravar 15 maneres diferents de ballar d’homes que posteriorment va mostrar a un total de 55 dones d’edats diverses. Els resultats de l’estudi van demostrar que els moviments més estimulants per a les dones són els que s’assemblen als de John Travolta a ‘Febre del dissabte nit’.

Igualment, hi ha moltes dones que afirmen que els homes ballarins també són bons al llit. Això es desprèn de les dades resultants d’una investigació d’una empresa britànica anomenada Phones 4O: més del 80% de les enquestades afirmaven que hi ha una relació entre els bons ballarins i els bons moviments a l’hora de practicar sexe.

De fet, la meitat de les dones que van participar en l’estudi van afirmar que, abans d’anar-se’n al llit amb un home, en comproven els moviments. Potser per això hi ha moltes dones que creuen que els balls llatins són altament excitants.

2. Gaudeix amb les aventures

Els homes que gaudeixen amb les aventurers sembla que també són bons amants i que es mouen bé dins del llit. Es tracta d’individus que gaudeixen amb els reptes nous i que busquen viure aventures estimulants.

Això també pot constituir un afrodisíac en tota regla, perquè es tracta d’una mena de persones obertes a viure experiències totalment noves i que no siguin convencionals. A la llarga, això pot ajudar a conservar viva la flama de la passió dins d’una relació, i és que les relacions sexuals sense tabús resulten molt més estimulants i plaents.

3. Fa bons petons

Si us heu fet algun petó i ha resultat ser molt bo fent-ne, segurament t’ho passaràs molt bé dins del llit en la seva companyia. Si fa bons petons i ho sap, probablement té una dilatada experiència i gaudeix deixant-se portar per les circumstàncies. És una persona espontània que no es mou per les convencionalitats. 

Encara que això no és infal·lible del tot, si aquest individu et fa petons apassionadament això vol dir que sent una atracció per tu, que el teu físic —i segurament la teva ment— l’excita. La química que s’origina amb l’individu que fa bons petons constitueix un bon començament per anar cap a la fase següent amb alguna garantia d’èxit.

4. Té molta autoconfiança

Quan es tracta de sexe, és essencial confiar en un mateix. Una persona que té confiança en el seu acompliment sexual i que és conscient que té bones habilitats al llit farà que passis instants fantàstics. En canvi, algú que sigui tímid en aquest àmbit probablement no es deixarà portar ni gaudirà amb tanta intensitat de la sexualitat. Igualment, el fet de confiar en nosaltres mateixos constitueix una qualitat que augmenta la nostra atractivitat.

L'autoconfiança és fonamental per al sexe
L'autoconfiança és fonamental per al sexe | Cedida

 

5. Fa que et sentis atractiva

Quan una persona fa que sentis que ets increïble, s’incrementa el grau d’intimitat que hi ha entre tots dos. Hi ha algunes dones que senten inseguretat i, per poder gaudir del tot, els cal que els demés les ajudin a sentir que són úniques. Per assolir-ho, però, no n’hi ha prou amb paraules.

6. Mostra una preocupació cap a tu

De fet, les relacions sexuals aporten més plaer si tenen un toc de màgia. Es tracta d’un sentiment d’amor mutu que pot arribar a ser molt intens. Quan l’altre t’omple d’atencions, de detalls, pensa en què et cal... es crea un vincle de respecte i de confiança mutus molt més gran, quelcom que es pot constatar igualment en els moments de més intimitat.

7. Es comporta d’una forma proactiva i ambiciosa

Els individus ambiciosos i proactius sempre s’estan movent i solen disposar d’una salut més bona, en general. Així doncs, qui serà més hàbil al llit? Una persona que juga amb videojocs tot el dia o un individu que procura no estar-se gaire quiet, que fa esport regularment i surt amb les seves amistats? En general, els individus actius tenen més salut i, per aquesta raó, mostren un rendiment més alt en quasi totes les activitats físiques.

8. Té una creativitat desenvolupada

La creativitat constitueix un senyal important que ens indica que aquest individu farà que sentis coses fora de sèrie. Si és una persona sana i activa, es preocupa per com estàs, et fa sentir atractiva, confia en ella mateixa i, a banda, és creativa, segurament té quelcom que podria agradar-te. Com que no ha d’esforçar-se ni de gastar temps per ajustar-se a un guió, tot resulta molt més espontani i fluid.


Comentaris

envia el comentari