YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 La pandèmia torna a estar en expansió a Catalunya: l'Rt supera novament l'1

Asraf pateix un atac de gelosia i demana a Isa que faci una denúncia immediatament

Asraf ha tornat a protagonitzar una baralla amb la seva parella a 'La casa fuerte'

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Asraf protagonitza un nou atac de gelosia per culpa d'Efrén | Telecinco

No hi ha dubte que Isa Pantoja s'està guanyant el seu sou a 'La casa fuerte'. Si en les primeres setmanes li va tocar respondre diàriament a les polèmiques relacionades amb la seva família, sobretot protagonitzades per la seva mare i el seu germà, ara els problemes segueixen per a ella. Un dels nous concursants del 'reality' l'està posant en el punt de mira amb un fantasma del passat i que podria carregar-se per complet la seva relació amb Asraf Beno,  amb el qual té intenció de casar-se una vegada surtin del programa de Telecinco.

Efrén Reyero va entrar en el programa diumenge passat, assegurant que va tenir una nit de diversió amb Isa Pantoja, alhora que va assegurar que ja no estava sortint amb la col·laboradora de 'Sálvame' Marta López. Segons l'exmodel, els dos es van divertir molt en una festa que es va celebrar després d'una gala de 'Supervivientes', on els dos treballaven com a comentaristes.

Isa P assegura no haver tingut res amb Efrén

Si ens creiem la versió d'Efrén, la festa va acabar i els dos van seguir pel seu compte compartint riures i algun que un altre petó, alguna cosa que no tindria importància si no fos per què Isa Pantoja ja estava sortint amb Asraf i, a més, Efrén estava treballant com tronista de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. El concursant no va tenir problema a tornar a reproduir aquests fets davant de la mateixa Isa, encara que aquesta es va quedar atònita i sense saber massa bé que respondre. Perquè sap que l'entrada d'Efrén pot tornar a fer trontollar la complicada relació que té amb la seva parella Asraf.

Isa Pantoja va assegurar en un primer moment no recordar la nit en la qual es van conèixer, però a poc a poc va anar fent memòria, una memòria que li va fer oblidar la complicitat que van tenir i aquests presumptes petons que hi havia narrant anteriorment Efrén. A més, Isa ha assegurat que mai ha tingut interès amb el seu company, perquè ho considera massa major per a ella. Això, per mala sort, no ha convençut per a res a Asraf.

Asraf amenaça a Isa Pantoja amb deixar-la

Després de la gala d'entrada d’Efrén, els concursants van tornar a la casa on s'està duent a terme la convivència. Va ser allí quan Isa i Asraf van anar-se'n a l'habitació en companyia de Sandra i Tom i quan van començar a parlar de l'entrada d’Efrén va esclatar una nova guerra entre la parella. Asraf li va preguntar insistentment a Isa si havia tingut alguna cosa amb el nou concursant i encara que ella deia que no, ell insistia i li demanava a la seva noia que actués de manera dràstica contra Efrén.

Sense amagar-se, Asraf li demanava a Isa que denunciés a Efrén Reyero per assegurar que s'havien embolicat. Un cop judicial que Asraf usaria solament per a posar a prova la confiança i la veritat de la seva parella. Aquest gest és gens propi dins d'una parella, però  Asraf no ha dubtat a emprar-ho encara que això suposi's un problema per a la seva noia.

En veure que Isa no es deixava manipular, Asraf va decidir revelar la conversa que ell mateix va tenir amb el seu germà Anuar i modificar fins i tot alguna part de la conversa perquè remés a favor seu. Asraf va assegurar que el seu germà li havia dit que s'allunyés d’Isa per a poder avançar en el concurs perquè aquesta li estava fent molt mal a la seva imatge.

Realment, i si recordem la conversa que va mantenir Asraf amb el seu germà, aquest últim no li va dir que s'apartés de la seva parella. Al contrari: li va dir que vigilés molt el que deia i les actituds que tenia amb Isa, perquè moltes de les seves accions es podien malinterpretar i això acaba causant un rebuig per part de l'audiència que afebleix molt el paper d’Asraf.

Això ja ha ocorregut i són moltes les persones que no poden veure a la parella d’Isa pel seu constant menyspreu cap a la seva parella i que deixa d'ell una imatge molt deteriorada i que li costarà anys poder reparar.


Comentaris

envia el comentari