Primer pla d'Asraf Beno amb cara contenta

Asraf Beno aclareix si es casarà amb Isa Pantoja després dels últims fets

Asraf ha compartit la seva decisió després del que ha passat

Fa una setmana que Asraf Beno va acabar la seva aventura a 'Supervivientes'. Des de llavors, el xicot d'Isa Pantoja està intentant reprendre la normalitat a la seva vida fent front a plans i projectes que van quedar pendents abans d'anar a l'illa. Tot i això, s'ha trobat amb una cosa amb què no comptava i que afecta el seu pròxim casament amb la filla d'Isabel Pantoja.

La parella tenia programat el seu enllaç per a l'any 2021, però la pandèmia els va obligar a endarrerir la data per raons òbvies. Va ser el mes d'abril passat quan Isa, mentre Asraf participava en el 'reality' de supervivència, anunciava que el mes de setembre es casarien.

Tot i que no hi ha data confirmada, Pantoja va comentar que el casament se celebraria a Madrid i no a Andalusia, com al principi estava previst.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Asraf i Isa Pantoja van haver d'endarrerir el seu enllaç previst per al 2021 | Instagram, @isapantojam

Mentre Asraf participava en el concurs de Telecinco, Isa s'ha encarregat dels preparatius per a un esdeveniment tan assenyalat. Tot i això, ara que el ceutí ha tornat a Espanya, s'ha trobat amb una realitat que no s'esperava. Ell mateix reconeixia a Instagram que s'està veient sobrepassat amb uns preparatius amb què no comptava.

Asraf explica la seva postura davant del seu enllaç amb Isa Pantoja

«Estem amb l'organització del casament i increïble la saturació que porto perquè s'han d'organitzar 100.000 coses. No sabia que calia fer tantes coses. Em pensava que era més fàcil», revelava visiblement aclaparat.

Pel que sembla el xioct d'Isa desconeixia què implica preparar un esdeveniment d'aquestes característiques ara que s'aproxima la data. Tot i això, l'exconcursant de 'Supervivientes' es mostra optimista. «Al final tot sortirà bé, espero celebrar el meu casament aquest any i que d'aquest any no passi per favor», ha reflexionat sobre la seva il·lusió de casar-se amb Isa.

Aquesta il·lusió ja la va confirmar en una recent entrevista a la revista Lecturas en què va assegurar que volia «tenir un fill amb Isa Pantoja». Queda per saber si finalment serà després de l'estiu quan per fi se celebri l'anhelat moment tal com tenien previst.

Storie d'Asraf Beno a Instagram dins del cotxe el 5 de juliol de 2023
Asraf reconeix que no sabia el que comportava preparar un casament | Instagram, @asraf_beno

El casament d'Isa i Asraf suposarà la confirmació d'un amor que s'ha vist reforçat durant la participació de Beno a 'Supervivientes'. La fèrria defensa que Isa en va fer i les paraules d'Asraf referint-s'hi des d'Hondures mostren com està de consolidada la parella.

Des del retorn d'Asraf, Isa i ell han fet tota mena de plans més enllà dels preparatius del casament. El concurs, a més, els ha suposat una font d'ingressos important. L'exposició mediàtica d'Isa aquestes setmanes ha augmentat la popularitat i això es tradueix en un increment del nombre de seguidors a les xarxes socials.

El tema dels convidats a l'enllaç continua sent una incògnita. Hi ha alguns familiars, com Anabel Pantoja, que és clar que seran testimonis del casament d'Isa i Asraf. Altres, per contra, no seran convidats, com Manuel Cortés, tal com el mateix Asraf Beno explicava.

Captura de 'Supervivientes' de Manuel Cortés i Isa Pantoja discutint el 4 de juny de 2023
Asraf té clar que no convidarà Manuel Cortés al seu casament amb Isa Pantoja | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«A Manuel tinc clar que no, amb Alma m'ho hauria de pensar. Manuel no, perquè ha volgut fer mal a la relació, s'ha ficat amb la relació i ha dit que estic amb Isa per interès. Si fos per mi no els convidaria, si és per fer feliç Isa, sí», explicava Asraf a l'entrevista.

Queda per saber si finalment Isabel Pantoja i Kiko Rivera acompanyaran Isa en un dia tan assenyalat. La relació d'Isa amb la seva mare sembla que passa per un bon moment i mantenen el contacte. Tot i això, no passa el mateix amb el seu germà, de qui es troba distanciada des de fa temps.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!