Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós

Asraf Beno no es talla i acusa Manuel Cortés d'haver fet una cosa «demandable»

Asraf Beno ha parlat clar després de veure les imatges de les seves discussions amb Manuel Cortés

Asraf Beno és un supervivent nat, com així ho ha demostrat a Hondures. Tot i això, no ha pogut guanyar el reality, ja que el premi se l'ha endut Bosco, de qui ja se sap com va celebrar la seva victòria.

Asraf s'ha enfrontat les últimes hores al seu pas per l'illa, com tots els concursants, en un debat final. I allà s'ha hagut de manifestar sobre les seves fortes discussions amb Manuel Cortés. Sobre això ha estat molt clar i contundent, tant que fins i tot l'ha acusat d'actuar de manera que podria ser demandat.

Asraf Beno, perplex en veure els enfrontaments amb Manuel Cortés

Asraf Beno ha hagut d'analitzar la seva experiència a 'Supervivientes', de la qual té alguna seqüela, i, per aquest motiu, se li han posat les imatges dels seus enfrontaments amb Manuel. Després del visionat, ha manifestat: «Això és una bogeria, em sembla molt fort i molt lleig per les dues parts».

«Això va començar per un camí que estava fent i Cortés em va preguntar per què ho feia, que si ho feia perquè ho veiessin les càmeres. Va començar la discussió, pel que veig. A mi no m'agrada veure'm així, especialment veure'm dient-li 'paleto'». A això ha afegit: «Jo no vaig parlar mai de fora, això ho tinc claríssim. Jo en això no vaig caure».

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno al plató mirant a un costat el 2 de juliol de 2023
Asraf Beno ha sigut autocrític en veure les imatges de les discussions amb Manuel Cortés | Mediaset

Asraf ha vist que Ion Aramendi li ha donat la paraula a l'altre implicat a la baralla, però aquest ha exposat: «La veritat és que no em ve molt de gust parlar-ne després de tants dies. Això sí, és la primera vegada que veig la discussió completa i me n'alegro».

«Me n'alegro perquè se m'ha acusat de ser el causant de la baralla i que jo assetjo. Tot i que amb les imatges ha quedat força clar que és totalment recíproc, que tant ell com jo fem el mal».

Comentari davant el qual Beno ha reaccionat: «Això no és així. Una cosa és que jo reconegui que he fallat i he tingut una actitud que no m'ha agradat, i una altra que diguis que he provocat. No vagis per aquí, perquè tu semblaves una càmera de vigilància amb mi».

«Jo he fet coses durant tot el dia i no en funció de si m'han esbroncat o no. Si et molesta que faci coses, fes-les tu també».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Asraf Beno l'acusa de fer una cosa que es pot demandar

El xicot d'Isa Pantoja ha vist més imatges dels seus xocs constants amb Manuel i després de veure-les s'ha quedat perplex. Per aquesta raó, ha afirmat: «Hi ha coses que no havia vist, hòstia, eh».

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno i Manuel Cortés discutint l'11 de maig de 2023
Asraf Beno ha vist al complet els seus enfrontaments a Hondures | Mediaset

Davant d'aquest comentari, Cortés ha intervingut: «Ni jo tampoc. Imagina't quan vaig sortir i a la primera que vaig veure va ser la teva parella fotent-me fins i tot al carnet d'identitat». La tensió ha anat a més i Asraf ha afegit que algun comentari del seu company al vídeo «és demandable. És que, com que a mi se'm coneix per ficar-me al llit amb Isa? Ni tan sols entraré en el teu joc».

Captura de 'Supervivientes' amb Manuel Cortés i Asraf Beno discutint al plató el 2 de juliol de 2023
Beno ha acusat Cortés d'haver dit coses que el podrien portar davant de la justícia | Mediaset

Beno ha comprovat que el seu 'rival' s'ha volgut seguir justificant. Tant és així que ha exposat: «Tan dolent és el que té una actitud com jo, que perd els nervis, com el que em fa perdre els nervis, que ets tu. Perquè deixes anar un comentari sobre la meva germana, que és la meva vida, i marxes i això no ho fan els senyors».

Davant d'això, Asraf ha estat ferm i contundent: «No em comparis, perquè no soc igual que tu. Encara sort que no soc igual que tu».