Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'

Asraf Beno ja sap si Kiko Rivera tornarà a atacar Isa Pantoja a Telecinco

Asraf Beno tem que el pitjor malson torni novament

Asraf Beno ha estat dels primers a assabentar-se del darrer revés de salut que ha patit Kiko Rivera. Dilluns passat 17 de juliol va haver de ser intervingut per un problema cardíac i no hi ha hagut programa que no se n'hagi fet ressò. Cosa que ha cridat molt l'atenció, ja que Mediasetsembla haver retirat el veto imposat al fill de la 'tonadillera'.

En època estival, on les notícies escassegen, el que li va passar al cunyat d'Asraf ha estat determinant per canviar d'opinió. La seva salut és un motiu més que suficient per rescatar-lo i amb això les seves polèmiques familiars. Més ara que les noces de la seva germana, a les quals ell no està convidat, és a tocar, tornaran les exclusives de Kiko?

El temor d'Asraf Beno davant del seu imminent casament

Asraf Beno ha estat un dels grans beneficiaris del veto imposat per Mediasetal germà d'Isa Pantoja. Durant mesos se'n va deixar de parlar i amb això es van silenciar els problemes de la seva família.

La parella vivia el seu moment més dolç i el més indicat per preparar el casament, lluny de polèmiques, exclusives i declaracions perjudicials. Davant d'ells, s'obria un futur plàcid sense l'ombra amenaçant de Kiko disposat a dinamitar la relació.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno en primer pla amb rostre seriós el 2 de juliol de 2023
Asraf està preocupat perquè el seu cunyat enfosqueixi la seva boda amb Isa | Mediaset

Tot i això, l'últim revés en la salut del germà d'Isa ha engegat als orris aquesta dolça tranquil·litat. Telecincoha aixecat el veto i el fill de la cantant ha tornat a acaparar l'interès mediàtic dels programes de la cadena.

Els col·laboradors han reprès el contacte per saber com es troba. I de fet, ho feien coincidint amb la gran notícia que va donar Isa sobre la data i el lloc del seu casament i que ell no estava convidat.

Primer plànol de Kiko Rivera amb gest atònit en 'Sálvame Deluxe'
Kiko Rivera ha deixat d'estar vetat a Mediaset | Mediaset

S'acosten corbes per a Asraf, que ha vist com un dels seus enemics més grans ha tornat a l'escena pública just ara. I pocs mesos abans que se celebri el casament, Kiko Rivera torna a tenir veu i el ceutí tem que li faci malbé el seu gran dia.

Sobretot que torni a carregar contra Isa com va fer en el passat amb declaracions que li van costar una demanda. I encara que després de l'ictus ella la va retirar, la relació entre els germans continua sent nul·la.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Asraf Beno s'assabenta de l'última decisió del seu cunyat

Mentre Asraf està immers en els preparatius del casament, Kiko ha revelat el que està passant a Telecinco. Després de ser operat, el fill de Paquirri ha reprès les seves xarxes per explicar com es troba i per carregar contra Mediaset.

Segons ha explicat, diversos periodistes s'han posat en contacte amb Kiko ara que el veto és història. Busquen les últimes declaracions i sobretot que concedeixi una entrevista. Almenys és el que afirmen alguns mitjans que apunten a la seva possible reaparició a 'La última noche', el nou programa substitut del 'Deluxe'.

Primer plànol de Kiko Rivera amb mirada contundent i semblant enfadat en 'La herencia envenenada' de Telecinco
Asraf Beno s'assabenta que Kiko ha estat convidat a un programa | Mediaset

Suposaria una bomba que ajudaria a estrenar el nou format, però Kiko Rivera s'hauria negat. Així ho confirmava ell a les seves xarxes qualificant de «patètic» el comportament de Telecinco.

«Estimats amics de Tele5, no els donaré cap mena de declaració. Fa molt de temps que amb els vostres diners no em podeu comprar», explica. Unes paraules amb què sembla deixar clar que no tornarà a trepitjar un plató de televisió.

Però amb Kiko no se sap mai, ja que no seria la primera vegada que renega de la cadena i torna amb alguna entrevista. Per això, Asraf està intranquil i tem que, en qualsevol moment, el seu futur cunyat sucumbeixi a la temptació per una bona xifra. Tanmateix, haurem d'esperar per veure si el DJ segueix fidel als seus principis o només és una estratègia per poder negociar el 'caché'.