Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno en primer pla amb rostre seriós el 2 de juliol de 2023

Asraf Beno fa una confessió que confirma les sospites d'Isa Pantoja

L'exsupervivent es confessa sobre el moment que travessa

Tornar a la normalitat després de quatre mesos de concurs no està sent una tasca senzilla per a Asraf Beno. El xicot d'Isa Pantoja ha tornat a prendre el control de la seva vida i la veritat és que té diversos fronts oberts després de tornar. Sembla que el model ceutí compta amb diversos maldecaps ara mateix.

Tot apunta que hi ha alguna cosa que està aconseguint robar el somni al jove. En una de les últimes declaracions, Asraf Beno feia una reveladora confessió sobre els seus plans de casament que confirmava les sospites d'Isa Pantoja. I és que no cal dir que planejar un casament és una cosa molt complicada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Asraf Beno es confessa sobre els plans de casament amb Isa Pantoja

Ja ha passat més d'una setmana després del final de 'Supervivientes 2023' i, encara que Asraf Beno va quedar relegat a un quart lloc com a finalista, per a molts és el guanyador moral de l'edició. La parella d'Isa Pantoja ha espremut al màxim aquesta gran oportunitat que li ha brindat el concurs.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno plorant el 25 de juny de 2023
Asraf Beno s'ha confessat sobre la boda | Mediaset

Gràcies al seu pas per Hondures, l'audiència l'ha pogut conèixer més enllà de ser la parella d'Isa Pantoja. Ara toca tornar a la rutina i a la normalitat. Com ja ha deixat entreveure la parella més d'una vegada, el proper gran pas que faran és donar-se el «sí, vull».

Isa Pantoja i Asraf volen casar-se des del 2020, però, després de la pandèmia i les polèmiques familiars, l'esdeveniment s'ha anat endarrerint. Però tot apunta que aquest sí que és l'any definitiu. Tant Asraf Beno com Isa Pantoja ho han confirmat: el setembre serà el mes en què es casin.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: Pincha aquí para recibir GRATIS tus noticias favoritas del Corazón en WhatsApp

A només dos mesos de fer el gran pas, Asraf Beno ha confessat una cosa molt reveladora sobre el casament. I és que, tal com ha recollit Europa Press, el jove reconeix que preparar el casament «està sent complicat».

L'exsupervivent reconeixia que «no sabia que era tan difícil, bé, sabia que era tan difícil, però vaja, és una bogeria». Unes sospites que Isa Pantoja ja s'imaginava, sobretot després de tots els inconvenients a què han hagut de fer front.

El temps se'ls tira a sobre, i la parella s'haurà de posar molt seriosament amb els preparatius perquè tot estigui llest pel pròxim mes de setembre.

Tot el que se sap sobre les imminents noces d'Asraf Beno i Isa Pantoja

«Per mi és l'amor de la meva vida, ja el retardem uns quants anys. És la meva millor amiga, el meu confident, per mi és tot, no ens hem cansat l'un de l'altre. no passa», així ho confirmava Beno durant el seu pas per Hondures.

La parella ha anat donant algunes pistes sobre l'esperat enllaç. Madrid serà el lloc on se celebri el casament, tal com confirmava Isa Pantoja.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
La parella es donarà el «sí, vull» al mes de setembre | Instagram, @isapantojam

Tot i que en un primer moment es va plantejar Andalusia, Madrid serà la ciutat escollida. Això és sobretot perquè, d'aquesta manera, s'hagin de desplaçar el menor nombre de persones.

«Ho faré a Madrid perquè veient el percal, molta gent d'Andalusia no vindrà», va revelar Isa Pantoja fa uns mesos. A més, quant a la llista de convidats, se sap que Isabel i Anabel Pantoja sí que hi seran presents.