Asraf Beno mirant cap a un costat

Asraf Beno fa la creu per sempre al gran suport d'Isa Pantoja

El jove no entén com una de les persones de més confiança d'Isa ha pogut fer les paus amb Kiko Rivera

Asraf Beno no pot oblidar el que Kiko Rivera ha fet a la seva promesa. Després de les polèmiques declaracions que va fer per a 'Lecturas', el DJ ha decidit fer-se un rentat d'imatge. I quina millor manera de dur a terme el seu pla que fent les paus amb la seva cosina, Anabel Pantoja.

Ahir, 22 de febrer, un reporter de 'Sálvame' es va desplaçar a Castilleja de la Cuesta per a parlar directament amb el germà d'Isa Pantoja. I el DJ va accedir a parlar en directe amb el programa des del balcó de casa seva.

Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Asraf Beno
Isa i Asraf han vist per la tele com Kiko i Anabel s'han reconciliat | GTRES

El cunyat d'Asraf Beno es va mostrar molt proper i accessible amb el reporter, José Antonio León. Durant aquesta entrevista tan peculiar, Kiko va voler enviar unes paraules d'afecte a la seva cosina. «Esclar que me l'estimo, com no me l'he d'estimar?», va assegurar.

El marit d'Irene Rosales va exposar que parla molt amb la seva cosina i que mai s'ha volgut distanciar d'ella. I li va fer una proposta en públic: «Vine per aquí, que et vull fer una abraçada».

Per a Asraf Beno, aquesta actitud per part de Kiko és només una tàctica per a tornar-se a guanyar l'afecte de l'audiència. Segons ell, el que busca és posar fi d'una vegada per totes al linxament públic que pateix des que va confessar que va pegar la seva germana perquè «volia tallar-se les venes».

Asraf Beno sap com ha reaccionat Anabel Pantoja

Isa i Asraf han vist per a televisió com s'han reconciliat Anabel i Kiko. Des de plató, la col·laboradora de 'Sálvame' va escoltar tot el que el seu cosí li havia de dir.

Un cop acabada aquesta connexió amb Sevilla, la influencer va confessar que ella sempre ha estat disposada a reprendre la relació amb el seu cosí. «Mai he perdut ell. Per descomptat, hi havia un distanciament molt gran, però m'estimo moltíssim la seva feina».

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
Kiko Rivera i Anabel Pantoja han fet les paus | Catalunya Diari

 

L'última vegada que Anabel Pantoja i Kiko Rivera van parlar va ser pel tema de Bernardo, el pare d'ella. La influencer agraeix molt al seu cosí que s'oferís a ajudar-la en aquell moment tan complicat de la seva vida.

«Jo el que vull és que el Kiko estigui bé. Que es recuperi de la cama i que quan pugui vagi a veure el meu pare, que em faria molta il·lusió perquè, per a mi, la seva mare és com si fos també la meva».

Asraf Beno no pot estar més d'acord amb Kiko Matamoros

Asraf Beno no es creu el canvi d'actitud que ha mostrat el fill d'Isabel Pantoja en l'última intervenció pública que ha fet. Per aquest motiu, comparteix totalment les paraules que Kiko Matamoros va pronunciar a plató després de l'entrevista improvisada.

El col·laborador de 'Sálvame' considerava que Kiko havia utilitzat Anabel per a mostrar als seguidors del programa que estava penedit pel que va dir fa unes setmanes.

«El teu cosí fa quinze dies era l'ésser més execrable que trepitjava la terra. Avui tot eren bones paraules per a tu en públic. M'ha fet la sensació que té clar que s'ha de fer un rentat d'imatge», va assegurar Matamoros.

Primer pla de Kiko Matamoros
Asraf Beno està totalment d'acord amb Kiko Matamoros | GTRES

«Avui has sigut un ninotet que li ha anat molt bé per a netejar la seva imatge», li va deixar anar tot seguit. Després d'escoltar aquestes paraules, la cosina política d'Asraf Beno es va quedar molt sorpresa.

«Em xoca que ho digui el Matamoros, perquè ell sempre el protegeix i l'ajuda, i no vull pensar que és veritat", va dir visiblement afectada.

Tant per a Kiko Matamoros com per a Arsaf Beno, el DJ segueix una estratègia per a mostrar el seu costat més amable als mitjans de comunicació, i aquest acostament a la seva cosina només és una part del pla.