Asraf Beno a 'Supervivientes 2023'

Asraf Beno s'enfronta al seu pitjor moment en ple directe de 'Supervivientes'

Asraf Beno ha rebut un dur revés

'Supervivientes' va començar el programa d'ahir amb un joc de recompensa que ha estat molt renyit. I és que els concursants es jugaven una pizza quilomètrica, per la qual cosa han estat disposats a lluitar fins al final.

Ara bé, a molts se'ls ha resistit el puzle. Finalment, ha estat Adara Molinero qui ha aconseguit la victòria amb Raquel Arias. Tot i això, el menjar no estava garantit. I és que encara els quedava una altra sorpresa. Sota cada tros de pizza, les dues guanyadores s'han anat trobant uns paperets amb indicacions. D'aquesta manera, es decidia a l'atzar tant si es podrien menjar aquest tros, deixar-lo o donar-lo a un altre company.

En el cas d'Adara, ha començat tenint mala sort, perquè primer li ha tocat donar el seu tros a un altre company. Aleshores, en aquell moment havia escollit Jonan. Tot seguit, però, la situació canviava de manera sobtada, ja que Molinero n'aconseguia dos trossos. Llavors, en anar a buscar el tercer és quan ha fet una jugada que ha deixat tothom de pedra, però sobretot el seu amic Asraf Beno.

Foto d'Adara Molinero plorant amb Asraf Beno a 'Supervivientes'.
Adara i Asraf Beno han estat sempre molt units. | Mediaset

De lluny és coneguda la bona relació que mantenen Asraf i Adara i tots dos formen un equip imbatible. Just per això, a tots ens ha enxampat per sorpresa que Adara decidís donar el seu tros a Alma Cortés. Un fet davant del qual la cara de Beno era tot un poema, igual que la de Jonan, que no donava crèdit a la decisió de la seva amiga.

Asraf Beno, molt decebut amb Adara després de la seva jugada

Però ja no només per escollir Alma, sinó també per haver refregat la seva victòria davant dels seus companys i passejar-los el dinar per la cara, cosa que els espectadors han entès com una autèntica punyalada. «Ai, la cara d'Asraf…», ha advertit el català Jorge Javier des de plató. «S'embolicarà de debò, ja ho veureu. Soc un visionari».

A més, com que no seria diferent, els comentaris a les xarxes tampoc s'han quedat enrere. «Adara, què fas? Ets ximple o què? Quin desengany m'he emportat», s'han queixat els espectadors.

«A Alma en comptes d'Asraf? M'acabo de quedar gelat amb la punyalada d'Adara. Per què Adara dona la seva porció a Alma abans que a Asraf? M'he perdut alguna cosa? No ho entenc», han sentenciat.

Ja a la palapa, Adara s'ha trencat i ha començat a plorar en adonar-se del seu error. No obstant això, Asraf semblava molt molest pel que havia passat. «De veritat que no ho he fet a propòsit, jo he intentat guanyar la màxima quantitat de pizza possible per repartir-la entre els companys i m'ho he jugat tot», s'ha excusat Adara. «No estic enfadat amb tu, de debò. Simplement em cabreja no poder menjar», li ha dit Asraf.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!