Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'

Asraf Beno: un membre del clan Pantoja ho revela tot entre els rumors de trampa

Asraf Beno compta amb el suport d'una persona clau del clan Pantoja

'Supervivientes 2023' ja ha arribat a la seva fi i, com no podia ser altrament, no ha pogut esquivar la polèmica. Després d'unes controvertides paraules de Carlos Sobera la nit de la final, els rumors sobre una suposada trampa van córrer com la pólvora.

Bosco es convertia en el flamant guanyador d'aquesta edició de 'Supervivientes', però la gran aposta era Asraf Beno. Ara, un membre de la família Pantoja no ha dubtat a revelar-ho tot i recórrer a les seves xarxes socials per acusar el programa de trampós i no fer guanyador Asraf.

Estem referint-nos a Sylvia Pantoja, la cosina d'Isabel Pantoja, que ha seguit molt de prop el concurs del model ceutí. La cantant no ha dubtat a amollar-ho tot i atacar durament l'organització del programa.

Asraf Beno parlant a un micro a la final de 'Supervivientes 2023'
Sylvia Pantoja defensa Asraf Beno a les seves xarxes socials. | Mediaset

Asraf Beno compta amb el suport d'un membre de la família Pantoja

Asraf Beno apuntava a ser el possible guanyador d'aquesta edició de 'Supervivientes'. El model ha pogut donar-se a conèixer el gran públic més enllà de ser el xicot d'Isa Pantoja. Setmana rere setmana, Beno s'ha enfrontat amb valentia i fermesa a cadascuna de les proves i ha arribat a ser líder en diverses ocasions.

Tanmateix, això no ha estat suficient per ser el guanyador. La veritat és que la derrota d'Asraf Beno ha estat un fet que ha enxampat per total sorpresa els espectadors. Només calia donar una ullada a les xarxes socials per afirmar que el xicot d'Isa Pantoja comptava amb un gran suport fora del 'reality'. De fet, fins a l'últim moment, Beno tenia totes les paperetes per aconseguir el xec.

Per això, gran part d'aquests seguidors no podien creure que Asraf fos el primer finalista expulsat. Tot seguit, Sylvia Pantoja, que ha estat una defensora a ultrança del concurs d'Asraf, recorria al seu compte de Twitter per revelar-ho tot:

«Una merda molt gran. Això no s'ho creu ningú. Li vau robar ser el primer finalista i torneu a fer el que us dona la gana. Au! Apagada i fins després, Mari Carmen. Passo del fanatisme barat i sense sentit. La justícia divina us arribarà a tots. Traginers som», sentenciava de forma molt contundent.

Sylvia Pantoja treu l'artilleria pesant contra 'Supervivientes'

«El que heu fet passar a Asraf, tant els seus mals companys, com l'organització del programa, no té nom. Bé sí que en té, però és tan obvi que no cal escriure'l. Asraf està a anys llum de vosaltres i ha demostrat una humilitat i un saber estar que més voldríeu molts tenir la meitat dels valors que ell té», asseverava la cantant.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja i Asraf Beno no s'han pronunciat sobre la defensa de Sylvia. | Instagram, @isapantojam

Tot i això, l'artista no dubtava a felicitar Bosco per la seva victòria, però tornava a deixar clar que Asraf era «el seu guanyador». «Bon estiu per a tots, menys per als mentiders! Ah! Felicitats a Bosco, encara que per a mi la final era d'Adara i Asraf», confessava.

De moment, ni Isa Pantoja ni Asraf Beno s'han pronunciat sobre les paraules de Sylvia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!