Primer pla d'Asraf Beno amb el rostre seriós i mirant a càmera

Asraf Beno, nerviós pels tres milions que se'n van fora de casa

Isabel Pantoja guanyarà una gran suma de diners

A poc a poc sembla que Isabel Pantoja comença a sortir del pou fosc en el qual s'havia enfonsat després de la pèrdua de la seva mare i la traïció de Kiko Rivera.

Així, la 'tonadillera' té més clar que mai que vol posar terra pel mig i marxar a l'estranger. Després de l'èxit de la seva gira per Llatinoamèrica, Pantoja té ganes de tornar i tot indica que ho farà per una bona suma de diners. Ni més ni menys que tres milions d'euros podria guanyar amb la gira que acaba de tancar pels Estats Units.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Isabel Pantoja a la gala de l'Orgull Gai a Madrid | EP

Així doncs, la vídua de Paquirri recorrerà amb el seu inseparable germà Agustín ciutats com a Nova York, Chicago, Puerto Rico, Los Angeles, Houston o Miami.

Una cosa que la té molt il·lusionada i que li permetrà també solucionar els seus problemes econòmics i saldar els copiosos deutes que li lleven el son. De fet, serà a partir del novembre quan s'embarqui en aquesta impressionant gira que no és apta per a totes les butxaques.

I, com calia esperar, Isabel ha deixat clares les seves exigències en aquesta nova etapa per evitar qualsevol trobada desagradable.

Imatge de Luján Argüelles i Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Luján Arguelles i Isabel Pantoja a la gala de l'Orgull Gai a Madrid | EP

«Isabel Pantoja ha tornat a exigir a la gent que la contracta des dels Estats Units que no vol tenir cap mena de contacte amb la premsa. No vol notes, no vol premsa, no vol periodistes», expliquen sobre això.

A més a més, sembla que la cantant també ha optat per inflar el seu 'caché', cosa que li permetrà obtenir aquests ingressos milionaris.

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Agustín i Isabel Pantoja marxaren junts als Estats Units | Europa Press

«Ara la Pantoja cobra molt més. Per cadascun d'aquests shows s'estaria embutxacant 250.000 euros. El que es resumeix que quan Isabel surti dels Estats Units s'haurà embutxacat 2.250.000 euros», sostenen.

Una suma gens negligible que haurà deixat sense paraules els seus fills, Kiko i Isa, amb qui segueix sense mantenir relació. També les seves parelles, i és que, per la relació familiar, saben que poc veuran ells d'aquells diners que sembla que ara guanyarà l'artista.

▶️ Vídeo del dia

Isabel Pantoja pot guanyar una dinerada amb la nova gira

I això no és tot, ja que Isabel Pantoja també hauria exigit un luxós caprici a la gent que el contracta als Estats Units.

En concret, la mare de Kiko Rivera «ha demanat que li posin un jet privat, amb un cost de 130.000, per viatjar de Madrid a Nova York i, així, evitar tota la premsa. Diu que sense aquesta condició no actuarà, malgrat que tenir-ho tot ja signat».

Per tant, no hi ha dubte que la 'tonadillera' té moltes ganes de remuntar i deixar els mals records en el passat.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja preocupats
Kiko Rivera segueix sense mantenir relació amb la seva mare | Europa Press

De fet, aquesta dinerada que pot guanyar gràcies a la seva gira xoca molt amb el relat del seu fill, on detallava la manera com s'havia arruïnat fins a dues vegades.

«He malbaratat, em van faltar diners quan feia falta. No en tenia perquè els havia gastat. A mi la tele no m'agrada, però em donen uns diners que a vegades resulta gairebé impossible de rebutjar», confessava en una entrevista.

Ni més ni menys que vuit milions d'euros ha arribat a perdre el DJ per culpa de les addiccions i les gresques que s'enganxava en la seva època més descontrolada.

«La meva dona em va ensenyar que amb menys és més. Al final tampoc vull que les meves filles vegin un desfet humà, que és el que era jo», explicava sobre això.

Tant és així, que arribava un punt on Rivera assegurava que vivia d'una paga de 700 euros al mes.

«Sec, però sec, sec. Això ha seguit, he seguit treballant, però per pagar. Moltes vegades no hem pogut ni pagar el lloguer de la casa. I ha estat quan la meva mare m'ha ajudat», reconeixia abatut.