Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Asraf Beno amb el rostre seriós i mirant a càmera

Asraf Beno fa plorar Isa Pantoja després de confessar-li que s'han vist d'amagat

Asraf Beno no ha dubtat a revelar a Isa Pantoja els fets

Asraf Beno i Isa Pantoja es troben absolutament centrats en els preparatius del seu casament, que van haver d'ajornar per la pandèmia. Per a aquest motiu, ella, fins i tot, s'ha estat fent retocs estètics de cara al que serà el dia més feliç de les seves vides. Però, a hores d'ara, plens d'il·lusió i de nervis per l'imminent enllaç, han tingut una conversa important.

El jove li ha confessat a la seva xicota una informació a què ha tingut accés i que ha fet que ella plori desconsoladament. Li ha explicat que la seva mare, Isabel Pantoja, ha estat veient d'amagat el seu germà, Kiko Rivera. Pel que sembla, el troba a faltar tant que ha trobat una manera d'assabentar-se de tot sense que ningú la descobreixi. Almenys fins ara.

Asraf Beno dona la notícia més inesperada a Isa Pantoja

L'exconcursant de GH VIP sap que la seva xicota està molt trista perquè la seva mare i el seu germà no tenen cap relació. Està patint molt des que tots dos, per culpa de l'herència de Paquirri, van deixar de tenir contacte. I és que sap que la situació està provocant a tots dos una gran pèrdua sentimental.

Per aquest motiu, ell ha volgut informar la seva xicota de la notícia que ha vist a Socialité sobre la seva família. En concret, el programa de Telecinco té un confident al voltant del mediàtic clan que li ha donat una dada tan curiosa com sorprenent. Exactament, aquesta font ha explicat que «Isabel veu el seu fill i ell no ho sap, ni s'ho imagina».

«Kiko té milers de seguidors veient-lo cada dia als directes que fa en una coneguda plataforma. Isabel és una de les que hi és cada dia veient-lo. El troba a faltar tant...».

Suposadament, la mare d'Isa veu diàriament des d'una habitació com el seu primogènit es diverteix a les xarxes amb «els seus directes de videojocs». Encara més, la cantant sembla que s'emociona, encara que sigui a través d'una pantalla. Sí, segons la persona del seu entorn que ha decidit parlar, «se li salten les llàgrimes».

Muntatge Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Isa ja sap a través d'Asraf que la seva mare segueix el seu germà d'amagat a les xarxes. | CatalunyaDiari
 

Isa Pantoja i Asraf Beno s'assabenten de més detalls de l''estratègia' d'Isabel

La germana i el cunyat de Kiko també han pogut saber, gràcies al confident, que a l'artista «li ha costat entendre la plataforma, però ja s'hi ha acostumat. Això sí, ha demanat ajuda per poder crear-se un compte i veure'l. No en tenia idea al principi d'aquestes tecnologies».

Així mateix, s'ha exposat que «li agrada veure que el seu fill per fi és feliç en una feina que l'apassiona. De vegades, fins i tot celebra els gols amb ell».

La col·laboradora de Telecinco segur que s'ha quedat de pedra en conèixer aquesta informació sobre què està fent la seva mare per continuar sabent de Rivera. Però també estarà en xoc en veure que la cantant fa el mateix amb ella, amb Anabel Pantoja i amb Omar Sánchez. Fins i tot, se segueix a si mateixa, a Ana Obregón, Omar Montes, Alberto Isla i també a Tamara Falcó.

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isa sap que la cantant ha trobat la seva particular manera de seguir de prop els seus. | Telecinco
 

El programa ha arribat a revelar el compte secret que s'ha obert per fer-ho: cendrosagomezma. Aquesta informació probablement farà que, en veure la llum, la sogra de Beno deixi de fer-la servir i opti per posar-ne una altra en funcionament.

I més ara que ha trobat una manera d'assabentar-se del que passa a la vida dels seus sense que aquests se n'adonin.