Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'

Asraf Beno revela el seu nou pla i aconsegueix deixar Yaiza Martín sense paraules

El xicot d'Isa Pantoja demostra que tots estaven equivocats

Asraf Beno encara està intentant assimilar el seu pas per 'Supervivientes'. El xicot d'Isa Pantoja va quedar com a quart finalista, però va aconseguir ser un dels concursants més estimats de l'edició. Ara que tot s'ha acabat, Asraf Beno ha reprès la seva vida i té molt clar com vol que sigui el seu futur.

La seva boda amb Isa és a tocar i són moltes les coses que encara els queda per organitzar. Mentrestant, Asraf compagina les seves tasques amb la faceta d''influencer' on ha revelat quin és el seu vertader somni.

Asraf Beno comparteix els seus plans de futur

Asraf està immensament agraït per tot l'afecte que els seus fans li han mostrat després del seu pas per 'Supervivientes'. Tot i que no va aconseguir el xec, sí que pot dir que té l'afecte de gran part dels seguidors del 'reality'. El model ho va passar francament malament en veure's ignorat durant mesos pels seus companys de concurs i per les múltiples baralles. Les més doloroses per a ell van ser les protagonitzades pels germans Bollo i per Yaiza Martín.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno i Yaiza Martín discutint a la palapa
Yaiza va acusar Asraf de tenir una relació amb Isa només per interès. | Mediaset

La canària va acabar sent expulsada de forma disciplinària precisament després d'una baralla amb Asraf. Només arribar a l'illa, la tensió entre la xicota de Ginés i el marroquí va ser evident. Yaiza no li'n passava ni una i qualsevol cosa que Beno feia o deia era motiu de crítica i enfrontament.

A Martín li treia de polleguera la manera de ser del xicot d'Isa i en més d'una ocasió el va acusar de no fer res a l'illa. «No has col·laborat gens», li va amollar durant una discussió qualificant-lo de «gandul» i d'«aprofitat».

Doncs bé, ara, Asraf ha deixat ben clar que Yaiza estava equivocada. Si fa poc la canària va haver de reconèixer que era un bon supervivent, avui hauria de demanar perdó per anomenar-lo «aprofitat».

Beno és molt conscient que la fama és molt volàtil i que, si vol tenir un futur, n'ha d'ampliar els objectius. Per això, ha confessat als seus seguidors quin és el seu pla a curt termini: vol opositar per a policia nacional. De fet, ja estava centrat en els seus estudis abans de posar rumb a Hondures.

Asraf Beno demostra que la seva relació amb Isa no és per interès

Yaiza Martín es va sumar a la teoria que la relació entre Asraf i Isa estava basada en l'interès. Per a molts, el marroquí només està amb la filla d'Isabel Pantoja per la fama i així no haver de treballar, però ell ho ha desmentit per activa i per passiva i ha demostrat la veritat en aquests quatre anys que han estat junts. Si bé Beno ha participat en 'realities' i ha exercit com a col·laborador gràcies a ser 'el xicot de', ara les coses són diferents.

Fa temps que no el veiem treballar a la televisió i gràcies a la seva última publicació sabem per què. El model ha començat els estudis per poder arribar a ser un agent de les forces de seguretat.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno plorant el 25 de juny de 2023
Asraf Beno confessa que vol ser policia nacional. | Mediaset

«Estava fent la prova d'accés a la universitat, bé, me l'estava traient, però com que era allà no vaig poder fer els exàmens», va explicar als seus seguidors, assenyalant com participar en 'Supervivientes' va paralitzar els seus plans.

«Vull fer-la per tenir l'equivalència al batxillerat i poder opositar a policia nacional, això és el que vull fer», ha revelat. Els seus seguidors han aplaudit la seva iniciativa professional i li han desitjat tota mena de sort.

La imatge d'Asraf ha canviat de manera dràstica després del seu  pas pel 'reality' de supervivència. Va demostrar que era un bon concursant i que va tenir prou fortalesa per aguantar els menyspreus de la resta de companys. Aquestes qualitats l'ajudaran a poder complir els seus plans de futur.