Asraf podria haver estat parella de Miguel Vilas de 'GH 17'

Kiko Hernández ha explicat que ha llegit un text d'una exparella del model on deia que s'havia sentit enganyada

Asraf Beno en 'GH VIP 6'
Asraf Beno dins la casa 'GH VIP 6' | Telecinco

Després de ser un dels protagonistes de la nit d'expulsió de Chabelita, el model Asraf Beno continua sent notícia. Fa pocs dies es va confirmar que el concursant de 'GH VIP' estava casat i que té dos fills. Ara però, han sorgit rumors sobre la seva identitat sexual. 

Kiko Hernández va explicar en el plató de 'Sálvame que l'exmister podria haver sortit amb Miguel Vilas, conegut per haver participat en l'edició número 17 de 'Gran Hermano'.

Asraf i Miguel Vilas: amics o parella?

El col·laborador diu que té tres proves d'aquest possible romanç. Primer, va compartir una fotografia de tots dos junts. També ha pogut llegir un text d'una antiga parella d'Asraf que confirmaria la notícia. A més, afirma que existeix una conversa de Whatsapp on Beno es mostrava confiat en el fet que no es faci pública la seva relació amb Vilas. 

Miguel Vilas y Asraf
Imatge de Miguel Vilas i Asraf | Telecinco

 

«Una 'ex' enganyada per Asraf» seria l'autora del missatge més comprometedor pel model. «Em va tenir enganyada molt temps, ell és exparella de Miguel Vilas, exconcursant de 'Gran Hermano'. La seva relació va començar el març de 2017, es van conèixer en una agència de models», amb aquestes paraules comença l'escrit. 

«Em deia que eren amics i no li vaig donar més importància fins que vaig veure coses rares entre ells i un amic seu m'ho va confirmar. És una relació que van mantenir oculta per la religió d'Asraf», explicava la noia. Sobre els motius que han fet que publiqui aquest text ha dit que no suporta que «estigui enganyant a l'audiència i que continuï jugant amb les dones i els hi faci el mateix mal que em va fer a mi». 

Aless Gibaja, una altra de les seves possibles conquestes

Kiko Hernández també va explicar que l'ex concursant de 'Gran Hermano', Amor, l'hauria fet arribar uns missatges privats de les xarxes socials d'Asraf on es declarava a Aless Gibaja

Amor va explicar d'aquesta manera el contingut de les converses entre el model i el famós 'youtuber': «He llegit en el telèfon d'Aless Gibaja com Asraf Beno, el Míster Univers, l'enviava missatges per quedar amb ell. Us juro que he llegit com li demanava quedar, de trobar-se, d'anar a sopar». 


Comentaris

envia el comentari