Asseguren que «Iker Casillas està preocupat i fet pols»

Sara Carbonero ha estat intervinguda d'urgències i Iker Casillas no aixeca el cap

Iker Casillas i Sara Carbonero
Asseguren que «Iker Casillas està preocupat i fet pols» | GTRES

Sara Carbonero va ser ingressada el 5 de febrer a la Clínica Universitat de Navarra, a Madrid. Tot i que el cercle més proper de la periodista ha assegurat que la intervenció no té relació amb una recaiguda del càncer d'ovaris, que van diagnosticar-li el maig de 2019, el seu entorn familiar roman preocupat pel seu estat de salut. De fet, la revista 'Semana' ha publicat fotografies en què es pot veure al seu marit, el porter Iker Casillas, molt preocupat. 

«Ho està passant molt malament»

Sara Carbonero ha estat acompanyada per la seva família en tot moment, especialment per Iker Casillas, que sembla estar molt preocupat. Segons han assegurat fonts pròximes a l'exfutbolista, «està fet pols» i «ho està passant molt malament». De fet, aquest dimarts s'ha pogut veure com rebia una abraçada d'un amic seu davant l'hospital en què està ingressada la seva dona. 

En els diversos moments en què s'ha capturat a l'exfutbolista entrant o sortint de la clínica, s'ha mostrat amb el cap cot i centrat en els seus pensaments. Possiblement Casillas ha de sortir sovint de l'hospital per cuidar dels seus dos fills, Martín i Lucas. 

La revista 'Semana' ha publicat diverses fotografies en què es pot percebre la preocupació d'Iker Casillas després de l'operació de la seva dona. Les fotografies evidencien que no està sent una etapa fàcil per a l'exporter. Tal com ha assenyalat el seu cercle més proper, el madrileny ho està passant realment malament. Per aquest motiu, a més de recórrer al suport de la família de Sara Carbonero, també s'ha emparat en els seus amics.

Els suports incondicionals de Sara Carbonero

L'exfutbolista no ha estat l'únic que ha fet costat a Sara Carbonero. La seva germana, Irene Carbonero, ha estat una persona imprescindible en la vida de Sara Carbonero i, per descomptat, durant aquests dies. La seva mare, Goyi Arévalo, també és un pilar fonamental en la seva vida i tampoc s'ha separat d'ella des que va ingressar a l'hospital el passat divendres.

Per altra banda, Sara Carbonero també ha comptat amb el suport de la seva amiga Isabel Jiménez, presentadora dels informatius de Telecinco

Irene, Goyi i Isabel s'han convertit en els grans suports de Sara Carbonero en aquest complicat moment, i encara que totes elles estan realment preocupades pel seu estat de salut, el més important és donar-li tota l'energia i força perquè pugui continuar sent optimista. 


Comentaris

envia el comentari