TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Asseguren que Nilo no vol saber res d'Isabel Gemio i els seus fills pel caràcter de la presentadora

Apunten que la va acusar de tenir a la seva mare d'assistenta i no com a àvia dels seus fills a casa
Isabel Gemio al costat dels seus dos fills, Gustavo i David, en la seva primera aparició pública junts | Catalunya Diari

 

Isabel Gemio va aparèixer la setmana passada amb motiu dels Premis Ondas acompanyada pels seus dos homes més especials: Gustavo i Diego, els seus dos fills. Un fet que va sorprendre molts, ja que la presentadora i locutora ha estat sempre reticent a mostrar la seva vida privada amb el seu ex, Nilo Manrique. Una separació que de cara a l'opinió pública va ser pacífica, però en canvi apunten que Nilo la va deixar pel seu «caràcter difícil», entre altres coses.

Va explicar que s'havia d'anar per problemes econòmics

La presentadora i el cubà Nilo Manrique es van conèixer durant un viatge de l'espanyola a Cuba. Va sorgir l'amor entre tots dos i junts van rebre a Gustavo, un nen amb una malaltia rara i que no pot ser autosuficient, ells ja havien iniciat els tràmits d'adopció. Anys després va néixer el fill biològic de tots dos, Diego, molt semblant al seu pare i que ja té 18 anys.

 

Finalment, la parella va trencar la seva relació a la fi de 2013 i malgrat de cara a l'opinió pública mantenir una actitud civilitzada, de portes a dins hauria estat tot el contrari. Resulta que Gemio es queixava que estava sola per atendre els seus fills i que el seu ex no s'ocupava d'ells i la resposta de Nilo va ser que no podia viure a Madrid perquè la seva situació econòmica era complicada.

Nilo la va acusar de tenir a la seva mare com a assistenta

Com a resposta a l'atac segons 'Chismógrafo', el cubà hauria assegurat que tenia un caràcter difícil, que era arrogant i més supèrbia. D'altra banda, explica que la mare d'ell va estar vivint amb ells, però no de la manera que va explicar la presentadora en qualitat d'àvia, sinó com a assistenta.

 

Manrique ha explicat que a principis d'aquest any s'anava a Cuba, una decisió sense retorn pels seus problemes econòmics. Asseguren que la resposta de Gustavo i Diego va ser bloquejar-lo del WhatsApp encara que la seva relació ja estava trencada d'abans.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris