rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Només dues persones van assistir a la presentació del nou disc de María Teresa Campos i Edmundo Arrocet

La parella ha carregat contra Mediaset i 'El Corte Inglés'
Imatge d'arxiu de María Teresa Campos i Edmundo Arrocet. | Telecinco

 

Una de les presentadores més conegudes de la televisió espanyola, María Teresa Campos, presentava aquest passat dilluns, 14 de maig, el seu nou disc a 'El Corte Inglés' de Madrid. Un disc que ha gravat juntament amb la seva parella, Edmundo Arrocet

 

No obstant això, el que la parella mediàtica no sabia és que aquest dilluns es convertiria en un dels pitjors dies de la seva vida professional. I és que, segons publica 'El Español', la presentació del disc va ser un autèntic fracàs. 

Fracàs absolut per a María Teresa Campos

Segons el citat mitjà, només dues persones van assistir a la presentació. Una d'elles hi va anar, en un principi, només per fer-se una fotografia amb la presentadora. No obstant això, i en veure al panorama, va decidir comprar un dels CDs i poder alegrar així, encara que fos una mica, la seva gran 'ídola'. 

 

La segona, però, sí que es va assistir-hi amb un CD a la mà. Tanmateix, va contribuir a alleujar la tensió que existia, després de confessar que tenia el mateix nom i cognom de la presentadora. 

 

Imatge d'arxiu de María Teresa i 'Bigote' Arrocet. | Cedida

 

La parella carrega contra Mediaset i ‘El Corte Inglés’ 

Davant d'aquests desastrosos resultats, el citat mitjà ha volgut preguntar als responsables de l'esdeveniment del perquè d'aquest fracàs, que en un primer moment, semblava que podria arribar a ser un èxit de vendes. 

 

Així doncs, el centre comercial 'El Corte Inglés' va assegurar que «la promoció estava basada a informar els mitjans, xarxes socials i l'anunci per megafonia en el qual es comunica la seva presència. A més, els cartells amb el dia i l'hora fa més d'una setmana que estan exposats».

 

D'aquesta manera tiraven pilotes fora, utilitzant també com a excusa que el 15 de maig és el dia de Sant Isidre, patró de Madrid, i per tant responsable que la gent estigués en qualsevol altre lloc menys allí.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris