IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Una associació de la Guàrdia Civil compara la situació que viuen els agents a Catalunya amb l'Alemanya nazi

Demanen a UNICEF que «es pronunciïn públicament per la seva defensa» pel «radical procés d'independentisme» que han de patir

La Guàrdia Civil intentant accedir a un centre durant l'1-O
La Guàrdia Civil intentant accedir a un centre durant l'1-O | CatalunyaDiari.cat

La Guàrdia Civil continua a l'ull de l'huracà. La complicada situació de la benemèrita a Catalunya —accentuada a partir de l'1-O—, ha provocat que l'Associació Pro Guàrdia Civil hagi posat en coneixement de l'UNICEF la complicada situació que viuen els agents, i els fills d'aquests, destinats a Catalunya. 

La petició, d'altra banda, no eludeix la polèmica. De fet, la demanda de l'APROGC es mulla fins al fons per especular amb una certa similitud de la situació que travessen els agents en terres catalanes amb les condicions del règim nazi. «A Europa ja coneixem aquesta sutuació», expliquen mentre afegeixen: «Ja ho hem patit: el règim nazi a Alemanya i la guerra dels Balcans»

Denuncien un escarni constant contra la Guàrdia Civil 

Va més enllà del fet professional, ja que els denunciants apel·len a les males condicions personals dels seus afectats. La citada associació, doncs, ha posat els fets en coneixement del Comitè Espanyol i del Comitè de Catalunya de l'UNICEF i, per exemplificar-ho, ha citat el cas dels professors denunciats a Sant Andreu de la Barca per intentar «humiliar» els fills dels agents. 

«Tot el procés radical d'independentisme» ha provocat «escarnis a les seves cases, pintades...», relaten mentre expliquen que s'ha arribat a atacar els nens «només per la seva condició de ser fills de guàrdies civils». 

Agents de la Guàrdia Civil el passat 1-O
Agents de la Guàrdia Civil el passat 1-O | CatalunyaDiari.cat

 

En aquest sentit, doncs, demanen a UNICEF que «es pronunciïn públicament per la seva defensa» a causa de «l'alarmant l'assetjament i la humiliació contínua a la qual estan sent sotmesos des de fa temps». 

La Policia Nacional, en 'caiguda lliure' a Catalunya

El cos de Policia Nacional també viu, en primera persona, les conseqüències del conflicte polític català. Així ho exemplifiquen unes dades que mostren que fins a 560 agents han marxat de Catalunya, mentre que només n'han arribat 30

Quelcom que provoca que de les 3.800 places que haurien d'estar destinades a Catalunya, només se n'ocupin 2.700. El perquè de tot plegat, doncs, és el gran auge de l'independentisme aquests últims anys. 
 


Comentaris

envia el comentari