L'astrologia kàrmica et permet descobrir quin destí t'espera

Esbrina qui vas ser en una vida passada per saber com això afectarà al teu present i futur

astrologia
La reencarnació ens permet heretar potencialitats i càrregues que se'ns revelen a partir de l'astrologia | Horóscopo Mágico

En una altra vida, qui o què vaig ser? Quines són les càrregues que he heretat i quines bones accions em seran retornades? La llei kàrmica, que es fonamenta en l'existència d'una ànima eterna que es transforma contínuament, et permet extreure lliçons del passat en funció de la posició que tenen els astres quan neixes. Això rep el nom d'astrologia kàrmica, una disciplina d'allò més fascinant que et presentem tot seguit i de la qual t'expliquem totes les curiositats.

  • No et perdis: Què són l'amor kàrmic, les flames i les ànimes bessones?

En què consisteix l'astrologia kàrmica?

L'astrologia, més enllà de la dimensió esotèrica que té, constitueix una eina ideal per tal de solucionar qualsevol dubte relacionat amb les problemàtiques del present i amb les inquietuds del futur. El karma, a més, es relaciona amb la qualitat eterna de l'ànima i els actes que es van repetint al llarg de les vides successives: aquest concepte, per tant, a banda de vehicular una creença en la reencarnació, ens transmet la noció d'una continuïtat a nivell espiritual, tal com ha explicat 'Horóscopo Mágico'.

D'aquesta manera, l'astrologia kàrmica és una disciplina que examina la posició dels astres quan algú neix per tal de mirar d'esbrinar quines són les càrregues que ha anat acumulant a la seva ànima al llarg de les vides passades, amb un objectiu similar al de l'astrologia convencional: superar els conflictes d'una època passada, copsar la dimensió de les circumstàncies del moment present i mirar de desxifrar el futur.

A banda d'això, aquesta classe d'astrologia fa possible l'oferiment d'unes pautes de comportament determinades a través de la connexió amb una vida passada, per tal de millorar el vincle amb l'entorn i també amb un mateix. Ara bé, en aquesta circumstància els elements astrològics adopten un significat totalment nou.

Els nodes lunars i el sol, essencials per a les vides passades

Dins del món de l'astrologia convencional, el sol és un astre que s'encarrega d'indicar l'inici de la vida i de regir les qualitats de la personalitat de la gent. Per això, ens aporta una quantitat molt important de dades sobre la nostra vida futura. Ara bé, dins de l'astrologia kàrmica s'encarrega d'oferir-nos una explicació al voltant de per què la nostra ànima s'ha reencarnat en l'ésser que som actualment, i indica quin és el nostre objectiu vital.

Els nodes lunars també són uns elements fonamentals dins de l'astrologia kàrmica. No es tracta d'astres sinó de nodes, d'una unió entre la terra, la lluna i el sol. Aquí, ens proporcionen claus per tal que entenguem del tot l'evolució i la transformació de l'ànima. 

Quan naixem, els nodes es disposen l'un al davant de l'altre, exactament a 180 graus. El que està situat al sud ens revela informació al voltant de les vides del passat, mentre que el que està situat al nord ens informa del camí que hauríem de seguir per tal d'aconseguir la plenitud i rebre el Dharma, que és la llei còsmica que regeix l'ordre budista. Un exemple de node lunar seria Verge-Peixos, o bé Lleó-Aquari.

  • Contingut relacionat: Què són els txakres i quin significat tenen?

Saturn i la seva rellevància per a l'astrologia kàrmica

El planeta Saturn és clau per tal de dur a terme un aprofitament complet del coneixement que tenim de l'astrologia kàrmica a nivell del creixement personal. Es tracta d'un astre fonamental per a la tristesa, la frustració i els bloquejos, i per mitjà de les energies que té ens permet identificar limitacions i frens pel que fa al desenvolupament de les potencialitats i capacitats.

karma
El karma constitueix l'energia que enviem cap a l'univers, i el seu retorn es produeix a través de l'eternitat de l'ànima | Horóscopo Mágico

 

Així doncs, de quina manera podem obtenir les dades de Saturn? Tot i que no es mou gens ràpidament i que les energies que té podrien ser pesades, també ens permet millorar l'experiència vital que tenim i madurar. Per mitjà del planeta Saturn, de fet, ens és possible identificar alguns traumes i lliçons del passat que no hem assimilat, per tal de poder seguir endavant en el moment present.

Quan naixem, la posició en què es troba el planeta Saturn ens ajuda a esbrinar com ens podem desempallegar de les antigues cadenes i seguir endavant per mirar d'aconseguir la plenitud. Per mitjà de les influències que té, extraiem lliçons del karma per tal d'implementar els aprenentatges que hem fet d'una manera sàvia.

  • Potser t'interessa: Descobreix la por més gran de cada signe zodiacal

La carta natal i els seus planetes retrògrads

Dins del món de l'astrologia convencional, el concepte de planeta retrògrad fa referència als planetes que, quan els mirem des de la Terra, sembla que es moguin cap enrere. Resulten de gran utilitat per tal d'esbrinar les dificultats que poden haver-hi a nivell del desenvolupament de la personalitat i les capacitats. L'astrologia del karma ens diu que els planetes retrògrads serveixen per oferir-nos informació sobre les lliçons que no s'han après bé.

Les lliçons vitals del passat, de fet, podrien haver-se quedat sense concloure a causa d'una interpretació incorrecta o d'una mala aplicació de les accions, cosa que es podria solucionar gràcies a l'astrologia kàrmica i al fet de projectar els planetes retrògrads dins de la carta natal.

Júpiter i el seu rol dins de l'astrologia kàrmica

Si dins de l'astrologia kàrmica el planeta Saturn representa tot un gran mestre, Júpiter porta els dons kàrmics i contribueix a copsar millor aquesta classe de coneixement, menys restrictivament. El karma traça un camí cap a la correcció del nostre passat i cap als aprenentatges, i també constitueix una eina útil per tal d'aprofitar les coses bones que hem heretat.

L'astre Júpiter, que és el responsable de les recompenses a nivell espiritual i de l'expansió material, constitueix el planeta que es té en compte a l'astrologia kàrmica per tal d'interpretar les coses que ens serà possible rebre i esbrinar com ho podem esprémer del tot.

La posició que manté Júpiter, de fet, constitueix també l'acceptació de la Llei del Karma, que ens mostra que qualsevol cosa que duem a terme durant el moment present, cada acció que emprenem, té un resultat i ens acaba tornant en un moment o altre. D'aquesta manera, la llei es confirma a través de l'anàlisi de les energies que envolten el planeta Júpiter i de tot allò que rebem en retorn de les accions bones que hem fet en un passat.

Les cases astrològiques i la transcendència de la Casa 12

Dins del món de l'astrologia tradicional, la Casa 12 és ben misteriosa i s'inclou dins de les cases inconscients, que reben aquest nom perquè confereixen unes determinades qualitats a l'individu que no surten a la llum conscientment. N'hi ha un total de tres, i la Casa 12 en concret confereix molts problemes a nivell interpretatiu, perquè està ben oculta pel que fa a l'enteniment de les persones.

En cas que quan neixis el teu signe de l'horòscop estigui situat en aquesta casa astrològica, el teu present, el teu passat i el teu futur no tindran una interpretació fàcil ni planera. Ara bé, dins del món de l'astrologia kàrmica això no necessàriament representa un escull. 

El signe Àries a la Casa 12  

En aquest cas, l'astrologia kàrmica mostra que la vida del passat estava vinculada a l'artesania, a l'àmbit militar i als viatges que perseguien objectius d'exploració. La manifestació de la teva consciència interior es produeix de manera enèrgica, visceral i vibrant, i sempre busca triomfar.

El teu subconscient somia, concep projectes i fa plans de manera continuada i, tot i que podria ser que el teu impuls constituís un fre, revela que la rendició no va amb tu.

El signe Taure a la Casa 12

En una altra vida del passat, et vas dedicar a les finances o a conrear la terra, potser al sector dels bancs o de l'agricultura. Tot podria ser. Sigui com sigui, al teu present hi ha arribat, inconscientment, una inclinació cap a l'estabilitat a nivell material i el fet de gaudir dels béns.

En aquest sector més ocult de la teva persona s'hi troba amagat un instint natural pel que fa als plaers, un vincle congènit amb la natura i un desenvolupament dels sentits increïble. 

El signe Bessons a la Casa 12

El fet de tenir el signe Bessons a la Casa 12 implica que en un passat vas treballar directament en contacte amb la gent, i la comunicació era un aspecte en què sobresorties. Per aquest motiu, al teu subconscient s'hi conserven les ganes de parlar amb les persones, i tens la mà trencada en l'àmbit dels negocis i les vendes.

Igualment, posseeixes una gran intel·ligència que et pot permetre gestionar millor els impulsos que mouen el teu esperit infantil.

El signe Cranc a la Casa 12

Aquesta circumstància de l'astrologia marca un passat relacionat amb el mar, amb una inclinació per tot allò que té un vincle amb el món infantil i una tendència cap a la feminitat. El teu món interior està regit per la sensibilitat, però també hi ha elements que limiten i frenen l'expressió de les coses que sents.

Totes les coses que semblaria que poden aparèixer vinculades a la teva necessitat de lligams familiars estan atrapades enmig de bloquejos, traumes i incapacitats que et cal posar en ordre.

El signe Lleó a la Casa 12

Si quan neixes el signe Lleó es troba a la Casa 12, això indica que en una vida passada vas tenir una existència lligada al lideratge a nivell social, militar, religiós o polític, amb un càrrec poderós que t'ha transmès creativitat i seguretat, però que també t'ha traspassat una certa supèrbia i algunes manies.

Per aquesta raó, cal que destinis el teu enorme poder interior a la consecució de tot allò que anheles, però sense arribar als excessos o a jutjar excessivament l'altra gent.

El signe Verge a la Casa 12

És possible que en un passat haguessis estat treballador manual o contable, en alguna feina on s'hagués de comptar amb una precisió molt acurada. Dins teu, hi guardes una inclinació cap a l'ordre i una fòbia a les situacions caòtiques. La teva disciplina, a més, s'encarrega de corregir i d'estructurar tot allò que en un passat no vas fer bé.

Els elements que poden canviar a favor teu s'han de presentar conjuntament amb la subjectivització de tot allò que prové de fora per tal de distingir entre les coses que són dolentes i les que són bones.

karma
La manera en què els astres es troben situats quan neixes t'indiquen com van ser algunes experiències de les teves anteriors vides | Horóscopo Mágico

 

El signe Balança a la Casa 12

I què ens indica el fet que el signe Balança es trobi a la Casa 12? Doncs que probablement en una vida passada vas ser jutge, artista, crític o vas tenir alguna relació amb el món de la moda. Tens seguretat en tu mateix, ets una persona equilibrada i elegant, i els desajustos a nivell kàrmic s'han de resoldre a través de la rectitud.

Per tal de vèncer les teves limitacions, pors i crisis, et seran de gran ajuda la bondat, l'art, la sensualitat, la justícia, la moderació i la vida social

El signe Escorpí a la Casa 12

Si el signe de l'Escorpí és el que està present a la Casa 12 de la teva carta astral, en un passat vas viure una existència consagrada a la màgia, al subsòl, a l'esoterisme o al crim. Igualment, tens un esperit carregat de sensibilitat i de magnetisme.

Ara bé, la negativitat constitueix un risc i podria impedir que es processessin les lliçons interrompudes d'un moment del passat. És important la moderació dels apassionaments excessius.

El signe Sagitari a la Casa 12

Potser vas ser un intel·lectual, un filòsof, un mestre de l'abstracció o un pensador, o potser vas ser un viatger d'allò més intrèpid, un banquer o bé un esportista. Sigui com sigui, quan el signe Sagitari es troba a la Casa 12 al moment de néixer això ens indica que ets una persona idealista i també optimista.

L'aprofitament de les devolucions kàrmiques es pot dur a terme si alliberes la teva ment i obres el teu esperit. A banda, mira de no deixar-te absorbir per l'entorn i allunya't de l'autoindulgència: d'aquesta manera, aconseguiràs corregir les frustracions que puguis tenir.

El signe Capricorn a la Casa 12

Quan aquest signe és el que es troba a la Casa 12 de la carta astral, això indica que en un passat vas dur a terme alguna feina vinculada amb el món de la construcció o amb la terra, o també que vas exercir alguna funció burocràtica o administrativa. Tens una ànima que requereix realisme i que, inconscientment, et transporta cap al progrés a nivell material.

La gent t'admira per la manera en què funciona la teva intuïció, la teva astúcia i el teu sisè sentit. Ara bé, mira d'evitar la inclinació cap a l'aïllament i la malenconia.

El signe Aquari a la Casa 12

En una altra vida podries haver estat una persona humanista, revolucionària o haver treballat com a assistent social. De la mateixa manera, podria ser que haguessis tingut alguna mena de relació amb la investigació i la ciència. Dins teu, l'idealisme, la utopia i la cooperació t'il·luminen.

Això podria constituir una inspiració molt important en cas que disposis de prou empenta per mirar de complir els somnis que tens, tot i que molts cops únicament et refugies en aquest univers irreal, cosa que et limita.

El signe Peixos a la Casa 12

Anteriorment, vas dur una vida lligada al món de la creació, dels nens, de la religió o de la salut. Gaudeixes d'uns poders fascinants a nivell psíquic, molt més desenvolupats dels que pugui tenir qualsevol altre signe zodiacal. Ara bé, esperen per tal de veure la llum.

La meditació, l'apaivagament de l'ànima i totes aquelles activitats que et garanteixin la tranquil·litat i la pau et satisfaran. Ara bé, els desordres et fan patir de valent.

  • Et recomanem: Esbrina les preferències sexuals de cada signe zodiacal

Comentaris

envia el comentari