IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Auchan presenta els nous supermercats Alcampo City per fer front als seus competidors

Els nous establiments incorporaran noves tecnologies i eliminaran barreres arquitectòniques

Alcampo City, en la localidad alicantina de Villahermosa
Alcampo City, a la localitat alacantina de Villahermosa| Cedida

La tendència dels supermercats i grans superfícies és renovar-se, tant estèticament com estratègicament, i per això Alcampo no ha volgut quedar-se al marge i ha presentat els seus nous supermercats Alcampo City. El primer d'ells ja es va implantar a Villahermosa, a Alacant, encara que ha passat bastant desapercebut a ulls dels consumidors. El segon obrirà les seves portes a Madrid, a la plaça Río número 2, i promet ser un referent a la capital. Comptarà amb 4.000 metres quadrats de superfície i amb més de 24.000 productes, el 90% dels quals seran del sector de l'alimentació. Una quarta part d'aquests productes seran frescos i uns 1.000 ecològics.

Aquesta nova estratègia per part del grup Auchan Retail no es podria dur a terme sense un bon finançament, i Alcampo City compta amb el suport de sis milions d'euros. Segons informa 'Ideal', aquest nou supermercat incorporarà una nova tecnologia per sol·licitar número a la secció de frescos i comprovar el progrés de la cua encara que el client es trobi a l'altra punta del supermercat. També serà possible autoescanejar els productes perquè el pagament a la caixa sigui més àgil.

Auchan també ha volgut tenir en compte els problemes de mobilitat que existeixen en els establiments actuals, i per solucionar-los planteja un autèntic remodelat que eliminarà barreres arquitectòniques. Alcampo City és un cop damunt de la taula per part d'Auchan Retail i un dur competidor per als productes «deluxe» de Mercadona o altres establiments com a Dia Market.


Comentaris

envia el comentari