Primer pla de Belén Esteban amb cara de sorpresa

L'audiència de 'Sálvame', indignada per l'última hora que s'ha vist de Belén Esteban

L'audiència de 'Sálvame' ha reaccionat després del que ha passat

Belén Esteban continua amb la seva gira per Amèrica amb els enregistraments del nou docu-reality de Netflix. La col·laboradora apareixia fa una setmana en un talk show d'Univisión i ara ha aterrat amb els seus companys en una televisió mexicana.

Belén aprofitava la seva intervenció al Canal 6 per fer unes declaracions després de les quals l'audiència de 'Sálvame' no ha trigat a reaccionar.

Belén Esteban intervenia dimecres passat amb Kiko Matamoros i Víctor Sandoval al programa 'Chismorreo' de la televisió mexicana. L'espai tenia la intenció de posar a prova els esmentats col·laboradors «per veure si tenen futur a la televisió internacional».

Belén Esteban provoca la reacció de l'audiència després del missatge

Sandoval es va absentar del plató, ja que va sortir amb una reportera per anar a un mercat des d'on van connectar en directe amb el programa. Mentrestant, Kiko i Belén donaven opinions sobre alguns assumptes d'actualitat. Van parlar sobre Alejandro Sanz i Shakira, però, sens dubte, el tema més comentat va ser la ruptura de Rosalía i Rauw Alejandro.

Va ser la revista nord-americana People la que va explicar en exclusiva que la catalana i el porto-riqueny havien posat fi a la seva relació. Una notícia que arriba pocs mesos després que Rauw Alejandro li regalés a Rosalía un anell de compromís.

La cadena es feia ressò del comunicat amb què Rauw Alejandro confirmava la ruptura amb Rosalía, desmentint que hi hagués terceres persones. «Hi ha milers de problemes que poden causar una ruptura, però en el nostre cas no va ser per culpa de terceres persones o una infidelitat», escrivia Alejandro.

Belén, que no amaga que manté una estreta amistat amb la cantant, va aprofitar la seva presència davant les càmeres per explicar que acabava d'enviar un missatge de suport a Rosalía. A més, assegurava que quan ella va veure la parella per darrera vegada li va semblar que estaven molt bé.

La col·laboradora, a més, va voler enviar un altre missatge en directe a la seva amiga, mirant a càmera, li va dir: «Rosalía és molt amiga, la meva Rosi. Si Rauw ha posat això i s'ha embolicat amb algú, jo et dic una cosa: que t'estimo i t'estimaré sempre. I saps què? Que ell s'ho perd, un petó».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Matamoros, per la seva banda, va aprofitar les paraules de Belén per qüestionar la seva amistat amb Rosalía. «Amb les teves paraules dius que, efectivament, li ha posat les banyes», defensava Kiko. Al que Belén va respondre amb el seu característic «jo?», sense acabar de comprendre al que es referia el seu company, «Parlo d'un comunicat que ha emès Rauw Alejandro», va replicar Belén.

L'audiència de 'Sálvame' mostra el que realment pensa

A més, per confirmar l'enllaç que té Belén amb Rosalía, la col·laboradora es va negar a trucar-la per telèfon, cosa que li van suggerir des del programa. «Això no ho faria mai ni a Rosalia ni a cap amic que jo estimés de debò. El que hagi de parlar amb ella ho parlaré privadament, però no en un programa en directe», responia la de Paracuellos.

Les paraules de la col·laboradora de 'Sálvame' reafirmaven els rumors que apunten que el porto-riqueny hauria estat infidel a la catalana. Unes declaracions que es van viralitzar ràpidament a les xarxes provocant la reacció dels usuaris. L'audiència no perdona que Mediaset hagi cancel·lat 'Sálvame' i critiquen que moments com aquest s'estiguin emetent en una televisió mexicana.

«Que ens estiguem perdent això aquí, quin delicte», escrivia un espectador. «Quan penso que aquest moment es podria haver vist a 'Sálvame'. I hem de veure en pantalla aquest nefast i cutre magazín 'Así es la vida'», opinava un altre.

Post de Belén Esteban a Instagram amb l'equip de 'Sálvame' a un restaurant el 4 de juliol de 2023
L'audiència de 'Sálvame' no està d'acord amb que Telecinco hagi cancel·lat el programa | Instagram, @belenestebanmenendez