Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Flich somrient a l'estrena de 'Tina, El Musical'

Les audiències d'ahir aclareixen si 'Gran Hermano VIP' continuarà a Telecinco

Les audiències d'ahir posen de manifest el futur de 'GH VIP'

Les audiències ahir van deixar clar que una cadena com Telecincono passa pel millor moment quant a fidelitat televisiva. La cadena de Fuencarral estrenava després de quatre anys de sequera una nova edició de 'Gran Hermano' en la seva versió amb famosos.

Les audiències ahir van ser realment tot un dur revés per a 'GH VIP 8'. I és que, malgrat la il·lusió que tenien la cadena de Fuencarral i els seguidors del 'reality' per aquesta estrena, la desil·lusió ha estat manifesta.

Tot i que la casa de Guadalix de la Sierra tornava a obrir les portes, els espectadors es van repartir entre les principals cadenes privades del país.

Les audiències d'ahir alarmen la planta noble de Telecinco

Les audiències d'ahir han estat un revés fort per al canal de Fuencarral. I és que la primera gala del 'reality' amb Marta Flich registrava un 13,4 % de quota de pantalla. La xifra d'espectadors de mitjana que van veure la primera gala del 'reality' va ser només d'1.106.000 espectadors.

Els concursants de GH VIP al saló durant la primera gala
'GH VIP 8' no va començar amb bon peu quant a l'audiència. | Mediaset

MediasetGHGH

Les audiències ahir reflecteixen la pitjor estrena de la història de 'Gran Hermano VIP'

Com a competidors, 'GH VIP' havia de fer front a la segona gala de 'MasterChef Celebrity', que també va obtenir un 13,4 %. Amb tot, va congregar 1.138.000 espectadors davant de la pantalla. El talent culinari va perdre fins a 4,8 punts respecte a la seva estrena de fa tot just una setmana, en part, a causa de l'estrena de 'GH VIP 8'.

Muntatge de Marta Flich a GH VIP, Jordi Cruz a MasterChef i Joaquín, el principiant
Les audiències d'ahir van ser pobres per al que esperava Telecinco. | Mediaset, Atresmedia, RTVE

Pel que fa a Antena 3, la cadena principal d'Atresmedia va començar forta la nit amb l'entrevista a 'El Hormiguero' a Joaquín Sánchez. L'entrevista va ser vista per 2.341.000 espectadors amb un 18,6 % de quota de pantalla.

Precisament, Joaquín va ser el protagonista del programa que competia amb 'GH VIP', i 'El novato' va obtenir un 13 %. Poc més d'un milió de persones van seguir les evolucions de l'entrevista de l'exfutbolista Ana Obregón.

Mentrestant, a Cuatro, després de 'First Dates' amb un 8,6 %, la pel·lícula 'Transporter 2' va baixar fins al 7 % amb 641.000 espectadors. Aquestes dades van fer que el canal principal de Mediaset España s'hagués de quedar amb la tercera plaça del dia després d'obtenir 10,6 % d'índex d'audiència.

Les audiències d'ahir han de remuntar o el 'reality' podria estar en perill

La veritat és que les audiències d'ahir van fer que Telecincorepetís aquest lloc, si bé va guanyar nou dècimes respecte al dia anterior. Per davant de la cadena de Fuencarral es van quedar Antena 3amb un 14,4 % i La 1 de Televisión Española amb un 11,3 %.

Muntatge amb tots els concursants de GH VIP
Ara com ara, l'audiència no s'ha enganxat al 'reality' de Telecinco. | Mediaset, TVienes

A la planta noble de Mediaset dubten si 'GH' pot tenir recorregut després d'aquesta discreta estrena que ha fet saltar les alarmes entre els que manen al grup de comunicació.

Aquest començament de 'GH VIP' potser es va veure ressentit a les audiències ahir a causa de l'alt nombre de participants que eren desconeguts per a la majoria d'espectadors. Alguns es van quedar amb les ganes de veure aquells possibles participants que estava a totes les quinieles. Uns que finalment no hi van formar part, com ara Pocholo Martínez Bordiú o Jairo Alonso, exparella d'Isabel Díaz Ayuso.

Veurem si aquest diumenge les audiències remunten lleugerament al debat de 'GH VIP 8' i a la pròxima gala aconsegueixen un lleuger repunt igualment. Això sí, també podria passar que baixessin després de l''efecte estrena' d'aquest dijous. Una opció que no volen ni pensar a Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!