Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Raquel Bollo mirant a càmera amb el rostre seriós en algun plató de Telecinco

Les audiències d'ahir mostren quin paper té Raquel Bollo a 'Sálvame'

'Sálvame' va deixar clar què significa Raquel Bollo per als teleespectadors

Les audiències ahir, dimarts 20 de juny, van deixar clar el que l'audiència espera de 'Sálvame' pocs dies abans que emeti el seu últim programa. El magazín de Telecincova centrar-se en la figura d'una de les col·laboradores més populars. Així, les xifres d'audiència que van assolir mostren que Raquel Bollo té molt atractiu per al públic.

La polèmica en què la família Bollo està embolicada després de la participació d'Alma i Manuel a 'Supervivientes' segueix generant enrenou. Segons sembla, el comportament de Raquel Bollo no ha agradat als col·laboradors de 'Sálvame' i així li ho van fer saber davant de les càmeres.

En canvi, l'audiència, per part seva, sembla interessada a conèixer quina és l'opinió dels tertulians sobre les reaccions de la sevillana després de la sortida dels seus fills del concurs de supervivència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La protagonista d'ahir de 'Sálvame' va mantenir l'atenció de l'audiència

'Sálvame' va començar ahir a la tarda aconseguint un 'share' del 9,9% i va acabar amb un gens menyspreable 14,5%. Una xifra que, si bé no arriba al 15% de quota de pantalla, suposa un increment de teleespectadors a la recta final. Així doncs, el programa d'ahir va aconseguir reunir un total d'1.064.000 espectadors i va aconseguir una mitjana del 12,5%.

La Fábrica de la Tele demostra que ni la nova sèrie, 'Mía es la venganza', ni els concursos 'Reacción en cadena' o '25 palabras' s'acosten a les dades de 'Sálvame'.

María Patiño asseguda al centre del plató de ‘Sálvame’
Les dades d'audiència d'ahir de 'Sálvame' expliquen què és allò que el públic vol saber | @mariapatino1508, Instagram

Per tant, el fet que el format s'ocupés ahir de la figura de Raquel Bollo hauria mantingut l'audiència davant del televisor. A més, María Patiño i Belén Esteban no es van tallar a l'hora d'exposar què pensen sobre la mare de Manuel Cortés. Belén, copresentadora del programa, assegurava estar «farta» d'algunes de les actituds de la seva amiga.

I això va ser després que la de Paracuellos critiqués la defensa que havia fet Raquel Bollo dels seus fills durant el concurs quan la dissenyadora va fer seva la frase de Belén. «Jo pels meus fills mato». Unes paraules que apuntaven directament a la col·laboradora i que no haurien agradat gens a aquesta mateixa.

Belén Esteban i María Patiño, cansades de Raquel Bollo

Així, la mare d'Andrea Janeiro prenia partit ahir per tornar a qüestionar el paper com a defensora dels seus fills. «No m'ha agradat», tornava a insistir Belén, que a més recalcava que hi ha una diferència entre la seva filla i la de Raquel. «La diferència entre la seva filla i la meva és que la meva no ha anat a un 'reality'».

Captura de Belén Esteban al programa 'Sálvame Deluxe' del divendres 16 de juny de 2023
Belén Esteban ha respost Raquel Bollo després de fer servir la seva frase més coneguda | Telecinco

María Patiño, per part seva, defensava la seva companya en el seu conflicte amb Bollo. «Quan Belén Esteban parla de Raquel, parla com a defensora i no com a mare; ets molt manipuladora, Raquel. Per a una opinió que no està conforme, en lloc d'argumentar, diu que pels seus fills mata. Prou!», afirmava Patiño enfadada.

El protagonisme que va tenir ahir la figura de Raquel Bollo va concedir a 'Sálvame' el lideratge de la franja horària de sobretaula. I és que 'Sálvame Naranja' arriba en els últims dies d'emissió amb una audiència per sobre de la mitjana de Telecinco. És a dir, supera amb avantatge la resta de continguts de la cadena a la franja de tarda i lidera amb cert marge la seva franja d'emissió.

Per tant, a partir de setembre Ana Rosa Quintana haurà de mantenir-ho i, a més a més, superar aquestes dades d'audiència per confirmar que la decisió d'eliminar 'Sálvame' és l'encertada. Les xifres que van aconseguir ahir expliquen que no sempre són els col·laboradors habituals el que criden més l'atenció del públic.