Primer pla de la presentadora Sandra Barneda parlant a càmera al programa 'Así es la vida'

Les audiències d'ahir sembren el caos a Telecinco després de l'últim 'Así es la vida'

Ahir les audiències van agreujar la crisi del grup audiovisual

Les audiències d'ahir han provocat un estat d'alarma a Mediase, que continua immers en una crisi sense precedents. Després de la cancel·lació de 'Sálvame', les tardes estan oferint dades catastròfiques que auguren el pitjor dels escenaris.

Si el ja desaparegut espai vespertí no aconseguia reflotar la situació, 'Así es la vida' acaba d'un cop de ploma amb qualsevol esperança de millora. Telecincotravessa les hores més baixes i perd definitivament l'atenció dels espectadors. La franja de la tarda es resisteix i ja suposa el pitjor malson per al grup audiovisual.

Les audiències d'ahir acaben amb tota esperança

Ahir les audiències van tornar a deixar palès que el problema de Telecincos'agreuja per moments. Mediaset segueix sense trobar la solució a la crisi que travessa i cap dels canvis efectuats per pal·liar-la aconsegueixen frenar-la.

La franja de les tardes es travessa al grup audiovisual i el pronòstic és demolidor. Dilluns passat, les dades d'audiència no van poder ser pitjors. Ni 'Mía es la venganza', ni 'Así es la vida' van aconseguir arribar als dos dígits.

Sandra Barneda i César Muñoz al plató d''Así es la vida' el dia de l'estrena del programa
'Así es la vida' obté la seva pitjor dada | Mediaset

El programa presentat per Sandra Barneda anota la seva pitjor dada des de la seva estrena, només un 9,1% de 'share i poc més de 700.000 espectadors. Fent una comparativa amb 'Sálvame', el format de Cuarzo empitjora 3.3 punts respecte al de La Fàbrica de la Tele.

Si ja de per si mateix, el mític programa no aconseguia convèncer l'audiència, el presentat per Barneda fracassa estrepitosament. Tot això també com a resultat de la poca acollida que té la sèrie de Lydia Bosch a la sobretaula. 'Mía es la venganza' suma un 7,8% de share, molt per darrere d' 'Amar es para siempre' d'Antena 3 i 'La Promesa' de TVE.

Atresmedia està aprofitant al màxim la crisi del seu principal competidor i treu pit, una vegada més, gràcies a 'Y ahora Sonsoles' . El programa lidera la seva franja amb un 12,4% de quota de pantalla, fent que Telecincoperdi 1.6 punts en tan sols set dies. Una caiguda en picat difícil de remuntar si tenim en compte que sembla que no existeix una solució per als problemes de Mediaset.

 

Ahir les audiències van demostrar que busquen altres maneres d'entreteniment

Les audiències són clau per entendre quines són les preferències del públic a l'hora de cercar entreteniment. En aquest sentit, durant anys, Telecincova liderar sense problemes cadascuna de les cinc franges horàries.

Però, amb el temps, això ha canviat notablement i la fórmula de l'èxit ha acabat sent un fracàs. Potser per l'excessiva exposició d'una manera de fer televisió que ha provocat el cansament als espectadors.

Y ahora Sonsoles salta al cap de setmana
'Y ahora Sonsoles' guanya terreny i s'imposa a la seva franja | Atresmedia

N'és una prova com cada dia els resultats de les audiències demostren que el que ofereix Mediaset ja no interessa. En canvi, guanya interès l'oferta d'altres cadenes com Antena 3o TVE. L'ens públic s'ha colat contra tot pronòstic als primers llocs del rànquing gràcies a 'La Promesa', que lluita mà a mà amb 'Amar es para siempre'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ja en 'prime time', 'Hermanos' continua demostrant que va ser un encert i anota 14,1% de quota de pantalla i 1.305.000 espectadors. 'El Hormiguero' lidera una vegada més la nit i tanca una de les millors temporades.

Amb totes les dades recopilades de les audiències d'ahir, Telecinco obté una mitjana de 9,8% de quota de pantalla, una xifra que se situa a més de quatre punts de distància d'Antena 3,que suma 14,3%. Unes xifres molt preocupants que han fet saltar totes les alarmes al grup audiovisual i que podria tenir conseqüències molt aviat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!