Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Yaiza Martín

Les audiències mostren què passarà després de l'expulsió de Yaiza Martín

Les audiències l'han sentenciada

Les audiències de dimarts eren molt esperades, ja que hi havia interès a conèixer quines van ser les preferències del públic en horari de màxima audiència. I és que hi havia programes d'èxit que competien alhora.

Ara que hem tingut accés a aquestes audiències, hem pogut comprovar que han deixat clar quin programa hi va triomfar. És més, han determinat què passarà a partir d'ara amb Yaiza Martín després d'haver estat expulsada disciplinàriament de 'Supervivientes'. I sembla que és bo per a ella.

Les audiències impulsen el 'reality' i la concursant

Les audiències de dimarts van donar un gran èxit a Telecincoi, en concret, al 'reality' de supervivència. Sí, perquè la seva gala de 'Tierra de nadie', presentada per Carlos Sobera, va tenir un 15,9 % de de quota de pantalla i 1.543.000 espectadors. Sense passar per alt que va aconseguir 4.451.000 contactes únics i, per tant, va ser líder de l'horari de màxima audiència.

El públic va donar suport al programa i el va fer imbatible davant dels seus rivals. Així, 'El Hormiguero' va haver de conformar-se amb el 14,3 %; la sèrie 'Hermanos', amb l'11,3 %; i 'Masterchef', amb un 12,7 %.

Assolir aquest lideratge va ser, no podem negar-ho, gràcies a la presència al plató de Yaiza. Aquesta, després de ser expulsada disciplinàriament de 'Supervivientes', tornava a Espanya i s'enfrontava al seu comportament. Cosa que va despertar l'interès dels seguidors, que no van dubtar a triar aquell com a opció preferida per gaudir a la nit.

Amb les audiències que va aconseguir, hi van deixar clares dues coses. Primer, que el format continua agradant i creixent, ja que la dada aconseguida va ser la segona millor de la temporada de la gala del dimarts. Segon, que la concursant té per endavant un futur que segurament li agrada, ja que sembla que continuarà a la televisió.

Pel que sembla, sigui per odi, perquè la seva personalitat no deixa indiferent o perquè té una vida molt interessant, els espectadors es queden enganxats a la canària. Per això, a partir d'ara, possiblement esdevindrà un personatge habitual de la premsa rosa i dels programes. És clar, perquè ha de tenir moltes coses a dir sobre les controvertides declaracions de la seva mare, la seva relació amb Ginés o els rumors sobre el seu controvertit passat. Precisament, així ho vaticinava Sobera dient: «Molts ànims per a tot allò que t'espera a partir d'ara, que serà molt i no precisament bo».

Quin serà el pròxim pas que ella farà? Possiblement, es convertirà en portada d'alguna revista donant una entrevista o protagonista d'algun 'Deluxe', però caldrà esperar per sortir de dubtes. Ara bé, és clar que s'ha sumat a la llista de famosos que han fet de la polèmica i la mala educació la seva carrera.

Les audiències donen impuls a Yaiza

Les esmentades audiències de dimarts segurament agraden a l'expulsada de 'Supervivientes' i li donen 'ales' per aprofitar l'estrebada i continuar guanyant diners. Així, tothom es va quedar enganxat a la pantalla quan es va mostrar penedida del seu comportament i quan es va disculpar amb Raquel Mosquera. Però, sobretot, quan va tenir el cara a cara amb la filla de Ginés.

Aquestes situacions van enganxar els espectadors, molts dels quals també van optar per donar-hi el seu punt de vista a les xarxes. D'aquestes 'en sortien espurnes' comentant el retorn i l'actitud de Yaiza a plató i deixaven calr que la canària també és un fenomen a Twitter.

Una infinitat de missatges van inundar aquesta plataforma i la veritat és que la majoria l'atacaven. Entre aquells destaquen: «No es mereix cap entrevista, sovint paperot el que ha fet aquesta nit» i «És vil, vulgar i busca plet. Seria terrible que la cadena l'expulsés i després li faci buscar-se la vida».

Sense oblidar-ne d'altres com ara: «El fet de ser manipuladora emocional ha de ser per passar de ser la gran fotuda a intentar aparentar ser una pobra víctima. No us creeu el seu paperot» i «És una psicòpata. Canvia de versió segons va parlant, intenta manipular tothom, quin espant de persona».