Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

L'àudio de Belén Esteban a un altre home que fa enfadar Miguel Marcos: «La meva musa»

Belén Esteban s'envia missatges amb una persona molt coneguda a les xarxes socials

Belén Esteban, que aquests dies ha sigut protagonista indiscutible de 'Sálvame', ha vist com han sortit a la llum certs missatges personals seus. En concret, s'han revelat uns àudios que s'ha intercanviat amb un home que no és el seu marit, Miguel Marcos, sinó Alexsinos, el famós creador de contingut a les xarxes socials.

L'asturià, del qual se'n desconeix la identitat, és molt conegut per les publicacions que fa sobre la premsa del cor. I això fins i tot l'ha portat a tenir relació amb la col·laboradora de Telecinco. Puntualment mantenen contacte, cosa que podria provocar que el marit de Belén es posi gelós.

Belén Esteban, una icona per a l'expert en xarxes socials

Sense cap mena de dubte, la de San Blas és una de les famoses que apareix en més mems a les xarxes socials. I bon exemple d'això és que és un autèntic pilar per a Alexsinos. I és que l'ha convertit en la principal estrella del contingut que publica al seu compte de Twitter.

Moltes vegades utilitza vídeos en què, amb les seves frases més significatives, aconsegueix treure un somriure als seus fans.

I és que es grava per a expressar com se sent o per a analitzar temes de la premsa rosa. I ho fa amb tant de sentit de l'humor que a Belén Esteban fa molta gràcia, i per això no ha dubtat a establir contacte amb ell.

En una entrevista que ha concedit a '20 minutos', Alexsinos ha dit sobre la tertuliana: «És la meva musa i s'ha portat molt bé amb mi. Totes les vegades que li he fet algun homenatge o el que sigui, sempre ha respost molt bé».

«A mi no m'agrada molestar-la per privat, però li vaig escriure un missatge per a felicitar-li l'any i em va respondre amb un àudio molt afectuós. Em va dir: "Àlex, gràcies per fer-me riure tant". I a l'últim que em va enviar em deia: "No t'imagines com ric amb els vídeos que fas amb els meus mems”».

Belén Esteban
Belén Esteban té contacte amb un creador de contingut que l'adora i la fa riure | Instagram

És més, tenen tant de bon rotllo que la de Paracuellos fins i tot l'ha ajudat a promocionar el seu marxandatge. I és que ha aparegut amb la samarreta i la tassa que recullen algunes de les frases més emblemàtiques de l'asturià. Ens referim a expressions com «Sí, ho dic» o «Pintassa», entre d'altres.

Així mateix, Alexsinos ha reconegut que els seus mems preferits són precisament els de la col·laboradora, entre els quals n'hi ha un que diu: «Tia, com m'alegro de veure't aquí». Això sí, també el fascinen altres mems d'ella on surten frases com «Què faig, súper? Em mato?» o «No, carinyo».

No només Belén Esteban ha entaulat contacte amb aquest famós

Alexsinos també s'ha fet amic d'altres cares conegudes de les quals comparteix contingut. Seria el cas, per exemple, d'Anabel Pantoja, «que és una gran celebrity amb qui tinc molta relació. Ens escrivim per WhatsApp. M'explica alguna cosa seva i jo li comento coses meves».

«Encara no m'ha vist mai la cara i moltes vegades em diu que li faria pena, perquè es perdria la màgia».

Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame' amb posat enfadat
Anabel Pantoja també té relació amb Alexsinos | Telecinco

No obstant això, la famosa amb qui té l'anècdota més curiosa és Nagore Robles. Segons ha explicat, «un dia vaig fer un tuit de 'La isla de las tentaciones' i el vaig compartir a Instagram. I quan ella l'anava a retuitejar, es va adonar que em tenia bloquejat».

«Em va dir: "Mala pècora, segur que alguna barbaritat vas dir de mi"».