Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja, desconsolada

La decisió d'Anabel després de l'esbroncada de la seva tieta Isabel Pantoja

Li va enviar un àudio de set minuts i mig
Anabel Pantoja, desconsolada
Li va enviar un àudio de set minuts i mig | TELECINCO

Set minuts i mig de brega. Ni més, ni menys. Aquesta és la durada de l'àudio que Isabel Pantoja va enviar a la seva neboda Anabel per retreure-li el seu comportament. Anabel Pantoja només havia protagonitzat un directe a Instagram perquè tothom pogués veure-la borratxa com una 'cuba'.

Li canta les quaranta

L'ocurrència d'Anabel Pantoja d'aparèixer a Instagram una mica perjudicada després d'unes hores de beures i broma al costat de la seva parella i els seus amics sembla haver disgustat la 'tonadillera'. 

Encara que la seva parella va intentar que la cosina de Kiko Rivera deixés el mòbil, no va poder dissuadir-la. I a alguns dels seus familiars no els ha fet gens de gràcia aquesta aparició, per la qual s'ha portat més d'una esbroncada.

La més sonada ha estat la de la seva tieta  Isabel Pantoja, que Anabel ha volgut compartir a 'Sálvame'. «Em va enviar un àudio de set minuts i mig», ha confessat la col·laboradora. A més ha revelat algunes de les moltes coses que la 'tonadillera' li va dir. Per les coses bones i dolentes. Isabel és com una mare per a Anabel.

Enfadada, però orgullosa

«Va actuar com una mare dient-me les coses clares, per on havia d'anar», va dir Anabel. A l'àudio, però, també hi va haver paraules positives. Isabel va voler que sabés «l'orgullosa que estava de mi per tot el que he aconseguit i em va dir que no la cagués per aquest tipus d'actituds».

Després de veure les imatges del polèmic directe, Isabel Pantoja va recordar-li que «no em vol veure mai a la vida així, que si em veu així m'enxampa».

Però no només la seva tieta va esbroncar-la. La seva mare també li va cantar les quaranta. Ella també opina que el vídeo pot perjudicar la seva imatge pública. A més, evidentment, de vetllar per la seva salut. «El primer que va fer la meva família va ser trucar-me i preguntar-me com estava i després d'això ja va venir la canya», ha confessat Anabel.

Dels errors se n'aprèn i la neboda de la Pantoja ha tret en clar, després dels repassos de la família, que «a partir d'un quart de la nit no es pot agafar el mòbil».