Imatge de Rocío Carrasco mirant a càmera seriosament durant el programa de Montealto, regreso a la casa

Uns àudios destapen l'origen de la mala relació entre Rociíto i la seva família

«Busqueu-vos la vida»: li hauria dit Rocío Carrasco als seus oncles

Amador Mohedano està generant molta polèmica. La situació dins del clan dels Mohedano ha acabat explotant. I per si no n'hi hagués prou amb els atacs que Rocío Carrasco emetia des del plató de 'Montealto', uns àudios secrets acaben de posar el focus a l'origen del distanciament familiar.

En concret, uns àudios extrets d'una conversa que el paparazzi Tino Torrubiano va mantenir amb Amador Mohedano fa uns mesos i que s'emetien en exclusiva a Sálvame.

L'oncle de Rociíto no es tallava a l'hora de parlar sobre el veritable motiu que els havia portat a allunyar-se de la seva neboda. I és que se sentirien traïts tant per Carrasco com per la seva parella, Fidel Albiac.

Amador Mohedano en un photocall
Amador Mohedano ha parlat llargament sobre la seva neboda. | Gtres
 

Així, Amador Mohedano parlava sense pèls a la llengua no només del repartiment de l'herència de la seva germana, Rocío Jurado, sinó també d'Antonio David o del famós aldarull que protagonitzaven la seva neboda i Rocío Flores.

Segons l'opinió del germà de 'la más grande', l'acció del marmessor durant la lectura del testament va ser força reprovable. «No volia escombrar per ningú més que no fos Rocío Carrasco».

L'origen del distanciament entre Rocío Carrasco i la seva família

Amador Mohedano explicava que tant ell com el seu cunyat, José Antonio Rodríguez, es van adonar que intentaven enganyar-los i per això decidien presentar els papers a Hisenda.

I a l'hora de retreure a Rociíto la seva part de culpa, assegurava que la seva reacció va ser molt impactant.

«Li vam intentar explicar i ella es va aixecar i ens va dir: 'Busqueu-vos la vida'. Ens va matar», expressava dolgut Mohedano.

En aquests àudios, l'ex de Rosa Benito arribava fins i tot a especular que el marmessor podria haver-se emportat un bon tros del pastís a canvi de fer aquests tràmits.

Fotomuntatge de Rociíto i Ortega Cano, Gloria Camila i José Fernando fa anys
Rociíto es va emocionar quan a 'Montealto' es van emetre imatges antigues d'ella i la seva família | Mediaset
 

«Jo crec que el marmessor s'enduria alguns diners per alguna banda. Què em demostren que és mentida? Doncs em fico la llengua al c**, però no m'ho demostraran», sentenciava.

D'altra banda, l'oncle de Rocío Carrasco insistia que no era coneixedor del maltractament a què es veia sotmesa la seva neboda per part d'Antonio David.

«Com que no n'estàvem informats és com qui no hi veu. M'he assabentat més que res pel que ha dit a la sèrie», assegurava.

Amador Mohedano fent un petó al front a Rocío Jurado
Amador Mohedano i la seva germana, Rocío Jurado, estaven molt units. | cedida
 

I pel que fa a la suposada pallissa que Rocío Flores proporcionava a la seva mare, Amador al·legava haver conegut una versió una mica diferent.

De fet, incidia en el fet que Carrasco només li havia comentat que ella i la seva filla havien tingut una baralla sense importància, però sense voler-hi entrar en detalls. I que quan es va fer pública la sentència que condemnava la noia, no dubtava a posar-s'hi en contacte per conèixer la seva versió de la història.

«Ella em va dir que estava farta d'aguantar durant mesos que ella no pintava res, aquí el que importava era per a Fidel. N'estava farta i cansada perquè ella mirava per ella i pel seu germà i aquell rampell va estar molt malament per la seva part».

Rocío Flores i Jorge Javier Vázquez al programa 'Montealto'.
Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez es van endinsar a l'habitació que ella tenia quan era jove. | Mediaset

 

Però, per una altra banda, Amador Mohedano també reconeixia la seva part de culpa perquè no havia acceptat l'oferiment de la seva neboda.

Carrasco convidava l'any 2016 a tota la seva família a un homenatge en honor a Rocío Jurado, però ell va refusar a anar-hi.

Es tractava de la presentació d'un segell que pretenia reunir-los tots després d'anys distanciats, però gairebé cap membre es presentava, deixant-la plantada.

«Aquí és veritat que jo vaig tenir una trucada perduda», admetia Amador Mohedano. «Em va sorprendre molt». «I després de pensar-m'ho durant un parell de dies li vaig trucar, però no em va agafar el telèfon».

«Potser si haguéssim assistit tots no ens trobaríem en aquesta situació». «Això pot ser cert, però anteriorment ella ha anat a les palpentes. Ha fet les coses molt malament amb nosaltres», sentenciava molest.