ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Augmenta la presència policial als hotels de Viladecans pel Mobile World Congress

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Viladecans incrementen la presència d'agents als hotels del municipi amb motiu de la celebració del congrés mundial del mòbil

Viladecans ha augmentat la presència policial als hotels del municipi amb motiu de la celebració del MWC. | ACN

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Viladecans i la policia local del municipi han incrementat la presència d'agents als hotels de la localitat, amb motiu de la celebració del Mobile World Congress (MWC), fins al 3 de març. Els Mossos han explicat a través d'un comunicat que el gran nombre d'assistents al MWC genera molta ocupació dels hotels a les poblacions de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i els lladres aprofiten les aglomeracions que es produeixen a les recepcions i els menjadors dels establiments.

Des de dissabte passat, la major presència policial busca garantir la màxima seguretat i «augmentar la sensació de seguretat». Es concentrarà en les hores de més afluència al matí i a la tarda, en punts estàtics aleatoris a diferents hotels, als quals s'ha fet arribar informació sobre prevenció per als seus clients.


Comentaris

envia el comentari