Aurah Ruiz, disposada a signar la pau amb Jesé Rodríguez

La canaria ha deixat de banda la guerra contra el futbolista pel bé del seu fill

Aurah estaria disposada a perdonar el pare del seu fill
Aurah estaria disposada a perdonar el pare del seu fill | Instagram Jesé Rodríguez

Sembla que Aurah Ruiz vol relaxar-se de tot allò que impliqui polèmica després del seu pas pel programa 'GH VIP', especialment si fa referència al seu fill, Nyan.

Després de la guerra oberta entre ella i el pare del seu fill, el futbolista Jesé Rodríguez, sembla que la canaria està disposada a signar la pau.

Porten un any d'acusacions, insults i retrets a través d'Instagram, sembla que Aurah ja s'ha cansat de treure a la llum els secrets i intimitats de la seva exparella i d'acusar-lo d'estar amb altres noies mentre el seu fill estava lluitant entre la vida i la mort.

La seva relació actual amb Jesé

Així les coses, l'exparella de Kiko Rivera anava al plató de 'El programa de Ana Rosa' per parlar sobre la relació que manté actualment amb el futbolista.

“M'agradaria que aquesta guerra acabés i m'agradaria que penséssim els dols en el nen, que és l'únic que val la pena. El seu pare ha d'aportar el mateix que aporto jo” deia Aurah, segons La Coctelera, en un to molt més relaxat i diferent al que ens tenia acostumats fins ara.

Jesé junto a su novia celebrando su cumpleaños
Jesé amb la seva parella celebrant el seu aniversari | Instagram

 

La canaria va treure en cara públicament a Jesé Rodríguez el desentendre's del seu fill malalt, quelcom que ja havia comentat en diverses ocasions pel seu compte de Instagram i a la casa de Guadalix.

“S'ha desvinculat de tot i espero que prengui consciència. Si estant dins de la casa volia estar amb el nen, que ho segueixi fent ara. Jo no he posat impediments, al contrari. L'únic que vull és que sàpiga portar la malaltia com ho sabem fer la meva família i jo, i que estigui segur amb ell. I que exerceixi de pare amb les màximes visites que pugui tenir, perquè és l'únic que tindrà, i és el seu pare” Aurah volia animar així al futbolista perquè passés més temps amb el seu fill.

  • Tambié pots llegir: Aurah Ruiz necessita 3.000 euros diaris per tractar el seu fill

El seu fill Nyan és el més important

Des de que es va diagnosticar la malaltia de Nyan, Aurah no s'ha separat del seu costat. La dependència que tenia l'ex viceversa del seu fill és un fet que s'ha notat dins de la casa, ja que era habitual que la jove preguntés sobre el seu estat de salut.

Aurah només parlava del seu fill dins de la casa, i això va ser molt criticat per l'audiència ja que l'acusaven d'intentar guanyar el maletí utilitzant el drama. “Vaig estar deu mesos a un hospital i portava cinc al carrer quan vaig entrar al concurs, de què he de parlar?” deia indignada intentant excusar-se davant l'audiència.

Imagen de Aurah junto a su pequeño.
Nyan és el més important per a Aurah | Instagram
 
 

Tot i les últimes declaracions de Jesé, que no deixaven a Aurah en molt bon lloc, ella està disposada a mantenir una relació cordial amb el pare del seu fill, pel bé del petit.

La jove només demana una condició per tal de que el futbolista pugui emportar-se al seu fill sempre que vulgui: “Dedica't a aprendre-ho i després et podràs emportar al nen” deia Aurah, segons avança La Coctelera, en referència a la malaltia que pateix el seu fill.

  • També pots llegir: Acusen a Aurah Ruiz de viure només per "caçar famosos"

Comentaris

envia el comentari