Aurah oblida Suso amb un futbolista del Barça

Després de la seva ruptura amb la seva parella durant ‘GH VIP’, la canària ha estat enxampada en una discoteca de Madrid amb un altre mentre Suso encara estava dins la casa
Aurah Ruiz ha oblidat Suso gràcies a un futbolista del Barça | Telecinco

 

Després de tres mesos d'abraçades, petons i plans de futur, Suso Álvarez va decidir tallar amb Aurah, per telèfon, i la principal raó podria ser la relació tan dolenta que hi ha entre la concursant i la mare del català. Aviat van sorgir els rumors que deien que el finalista de 'Gran Hermano VIP' tenia una relació amb una jove desconeguda, quelcom que va afectar molt la canària, assegurant: «Em sento utilitzada per haver estat en aquesta casa amb una persona que em deia unes coses que no eren reals».

 

La nova il·lusió d'Aurah

Ara, segons ha avançat 'La Coctelera', Aurah hauria trobat consol en braços d'un altre després de la seva mediàtica ruptura amb el català. Tot sembla indicar que la canària hauria decidit oblidar Suso amb un conegut jugador del Barça.

 

Aurah Ruíz va assegurar sentir-se traicionada per Suso | Telecinco

 

El periodista Jordi Martín, de 'Cazamariposas', ha filtrat que Aurah va dedicar-se a 'tontejar' amb un futbolista en una discoteca de Madrid mentre Suso encara estava a la casa de 'GH VIP', arribant a assegurar que van compartir un reservat i que el jugador també la va convidar a passar una nit amb ell al seu hotel. Tanmateix, la canària hauria rebutjat la invitació perquè havia d'agafar un avió l'endemà. 

 

 

A més a més, el periodista també ha revelat alguna pista sobre la identitat del futbolista: és un jugador molt jove, del primer equip i d'origen marroquí. Tots aquests detalls apunten que es tractaria de Munir El Haddadi. No obstant això, Aurah ha intervingut al 'programa de Ana Rosa' per desmentir-ho: «és un amic al qual conec, fins i tot, des d'abans de conèixer al pare del meu fill».

 

Imagen de Suso y Aurah en 'GH VIP'. | Telecinco

 

La relació amb Suso, totalment trencada

Mentre que Suso es manté allunyat dels mitjans de comunicació d'ençà que va sortir de la casa de 'GH VIP', Aura no desaprofita cap ocasió per culpar-lo de la ruptura. La canària va acudir als platós per assegurar que «ella sí que pot dir que no ha estat amb cap noi. Però, i Suso?» i va deixar el català d'infidel davant de tota l'audiència: «Sé amb certesa que ha estat amb una bruna». A més, també es va mostrar enfadada perquè Suso va felicitar el Nadal a tothom, però no a ella.