Aurah Ruiz podria tornar-se a veure les cares amb Jesé Rodríguez als tribunals

Aurah Ruiz és acusada d'assetjament contra la seva exparella, Jesé

La canària aconseguia, fins i tot, la localització exacta del pare del seu fill

Els problemes se li acumulen a Aurah Ruiz.  Després que entrés a la casa de 'GH VIP 6' i mostrés a tot el país el mal moment que viu amb el seu fill, fruit de la seva relació amb el futbolista Jesé i a causa de la seva malaltia, la canària s'ha d'afrontar ara a un altre episodi que no és de bon gust per a ningú.

Concretament, segons ha publicat 'Canarias 7', la Fiscalia Provincial de Las Palmas ha acusat Aurah de cometre un delicte d'assetjament sobre el futbolista. 

Un assetjament a través de les xarxes socials

Tal com es desprèn de l'escrit fiscal, des de gener fins a juliol del 2018, la canària hauria estat assetjament de forma continuada al pare del seu fill amb l'objectiu de reclamar-li més diners per a la seva cura i que, al mateix, passés més temps amb ell. Va arribar a tal punt la seva obsessió que, fins i tot, seguidors d'Aurah li proporcionaven informació sobre la localització exacta del futbolista, fet que va provocar una «situació permanent d'observació i espionatge».

Lluny de fer marxa enrere en la seva actitud, la mateixa Aurah havia confirmat en alguna ocasió a través de les xarxes socials que seguiria amb aquesta intenció sobre el seu ex. Finalment, la defensa de la canària va decidir presentar un recurs al cas, però finalment ha estat desestimat i haurà de tornar-se a veure les cares amb Jesé en un judici. Per la seva banda,  la Fiscalia demana una condemna de 100 dies de treball per a la comunitat  o, si es nega, un any i tres mesos de presó.

També et poden interessar...