IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aurah Ruiz, enxampada fent-se un test d'embaràs a 'GH VIP 6'

Les càmeres han aconseguit sorprendre el moment en el qual l'objecte li queia a terra

Aurah Ruiz hauria estat enxampada fent-se un test d'embaràs a 'GH VIP 6'
Aurah Ruiz ha estat enxampada fent-se un test d'embaràs a 'GH VIP 6' | CatalunyaDiari.cat

La transcendència de 'Gran Hermano VIP' supera les expectatives dia a dia; després del ja conegut embaràs de Verdeliss, totes les mirades apunten ara a Aurah Ruiz. Les càmeres del programa van poder enregistrar la concursant entrant a correcuita al confessionari, en el moment en el qual un objecte blanc li cau a terra. La concursant reacciona ràpidament i el recull abans que es pugui apreciar bé del tot; però una de les seves companyes de reallity ho hauria vist amb claredat.

Verdeliss: «No explicaré el que acabo de veure»

Si els quinze segons en què es pot apreciar l'objecte blanc que li cau a Aurah Ruiz no eren prou sospitosos i clars, Verdeliss va acabar de confirmar les sospites. La concursant va sortir del confessionari després d'Aurah, i es va mostrar sorpresa i pensativa.

A continuació va passar pel costat de Mónica Hoyos, que es trobava menjant una taronja al menjador i va deixar anar una frase demolidora per aquells que ja els havia semblat veure alguna cosa estranya: «No explicaré el que acabo de veure», va dir. Immediatament, Mónica li va reclamar que no callés, però Verdeliss va insistir a guardar el secret, afegint que els seus llavis «estan segellats».

Aurah Ruiz embarassada?

Tot plegat va fer aixecar definitivament les sospites dels espectadors de 'Gran Hermano VIP', que de seguida van començar a especular si la concursant podia estar realment embarassada i de qui. Un dels noms que més va sonar com a possible pare va ser el de Suso Álvarez, amb el qual va tenir un breu romanç fa unes setmanes, però que en els darrers dies s'han tornat a mostrar molt propers.

Aurah Ruiz hauria estat enxampada fent-se un test d'embaràs a 'GH VIP 6'
Aurah Ruiz i Suso a 'GH VIP 6' | Telecinco


Comentaris

envia el comentari