Aurah Ruiz, des del llit de l'hospital relatant la seva intervenció mamària

Aurah Ruiz torna a ser operada dels pits

El mal estat de les seves pròtesis ha estat el motiu pel qual la canària ha hagut de ser intervinguda

 

, Aurah Ruiz ha hagut de passar per quiròfan per ser operada del pit, en una intervenció que ella mateixa ja va comentar fa dos mesos que s’havia de realitzar. El motiu és, ni més ni menys, el mal estat de les seves pròtesis mamàries, que ja estan descatalogades, i que li provocaven molèsties i dolors al pit.  Finalment, l’exparella del futbolista Jesé ha hagut de ser intervinguda de forma urgent i ho ha explicat tot des del llit de l’hospital per al seu canal de Mtmad ‘Original Aurah’.

 

Aurah Ruiz explica com ha anat l'operació

Aurah Ruiz compartia un vídeo d’abans d’entrar al quiròfan on assegurava «estar cagada  (...) estic pensant en Nyan, però ho he de fer  per salut i per estètica». Amb aquests pensaments al cap i tota la por i respecte que requereix una operació d’aquest estil, l’exconcursant de ‘Gran Hermano’ entrava a quiròfan per arreglar els seus problemes.

Després d'haver sortit de l'operació i al cap d'un temps prudencial en què ja es començava a trobar millor, Aurah Ruiz comentava en un altre vídeo des del llit de l’hospital com havia anat la intervenció: «Li he demanat al metge sobre els meus pits que  me’ls deixés iguals, la mateixa forma que tenien, però ben col·locats. No podia tenir un mugró mirant a cada banda», ha explicat Aurah mentre assegurava que tot havia sortit a la perfecció, i que per ara havia tingut algun episodi de dolor i vòmits.

 

Aurah Ruiz ha explicat tots els detalls de la seva operació mamària
Aurah Ruiz, preocupada per com hauran quedat els seus pits | Mtmad

De moment, Aurah Ruiz continua amb l'embenatge postoperatori a l’espera que se’l pugui treure i comprovar si els resultats són els que esperava: «No sé què em trobaré. A mi m’agradava el meu pit, però ho havia de fer».

També et pot interessar...