IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aurah Ruiz se sincera sobre els seus retocs estètics

El seu germà li va pagar l’operació de pit perquè fos operada per un bon cirurgià

Aurah Ruiz després de participar a 'GH Vip'
Aurah Ruiz després de participar a 'GH Vip' | TELECINCO

Ha passat un temps des que Aurah Ruiz va aparèixer primera vegada a televisió. Segons ha explicat 'La Coctelera', des de llavors, s’ha convertit en un dels personatges més coneguts, i el seu pas per 'GH Vip' ens ha permès conèixer més profundament la seva vida i el seu impetuós caràcter.

La seva faceta de mare

De la relació que va tenir amb el futbolista Jesé Rodríguez va néixer el seu fill en comú. Durant la seva estada a la casa de Guadalix, l'ex concursant va demostrar ser una mare coratge i va confessar que tot el que fa és pel seu fill. A més a més, ens va deixar amb moments molt commovedors quan la canària va emocionar-se veient algunes fotografies del seu petit.

 

Malgrat la relació que va establir amb Suso durant l’edició de 'GH Vip', la parella no va mantenir el contacte fora de la casa. Molt enamorats i apassionats que semblaven davant les càmeres, un cop finalitzat el programa la seva relació es va acabar. «Estic sola i sense xicot. Amb Suso vaig acabar molt malament i no vull saber res d’ell», comentava la canària a través del seu canal 'Original Aurah'.

 

  • També pots llegir: Aurah Ruiz necessita 3.000 euros diaris per tractar el seu fill

La decisió d’operar-se el pit

Aurah ha volgut sincerar-se sobre el que va suposar sotmetre’s a una operació de pit. Una de les primeres preguntes que ha respost als seus seguidors és que la seva família no estava gens d’acord amb la decisió d’operar-se el pit. 

 

«No tenia poc pit, però tampoc una gran quantitat. Jo volia més», comenta Ruiz. Fruit del seu entrenament per a presentar-se a la competició 'Fitness biquini', va anar perdent el volum del pit: «Vaig mirar-me al mirall, em vaig treure la samarreta i no hi havia pit. Estava increïblement entrenada i forta, abdominals i cames espectaculars, però no tenia tetes».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«De cop i volta em va entrar la necessitat d’operar-me, perquè veia a totes les meves amigues operades que lluïen tan bonics els vestits», ha declarat Aurah. No obstant això, la decisió no va començar tan bé com es podria imaginar, i Ruiz ha confessat que tenia el contacte d’una «clínica clandestina» que oferia el tractament estètic a un preu reduït. «Si t’operaves en aquesta clínica i hi havia algun problema, no et podien intervenir per ajudar-te», explicava l’ex concursant.

 

 

El seu germà li va pagar l'operació de pit

En el vídeo la canària insisteix en la determinació que tenia per sotmetre’s a aquesta operació, i que el diàleg amb la seva mare va ser complicat: «Li vaig comentar a la meva mare i ella es va espantar molt. Jo no tenia diners per fer-ho en un lloc que es dediqués a això i vaig amenaçar la meva mare, dient-li que jo volia pit i que ho anava a fer, que em donava igual el que ella digués».

D’aquesta manera, la seva mare no va tenir més remei que recórrer al germà d’Aurah perquè pogués operar-se en una clínica especialitzada amb un bon cirurgià: «Ja li he tornat tot al meu germà, fa un any», va afanyar-se a dir Ruiz per evitar possibles crítiques.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  

Altres retocs estètics

La canària ha insistit en el fet que té una bona herència genètica, i que per tant posseeix una «bona matèria primera». Tot i que mostrar-se a favor de les operacions estètiques, ha confessat que «de pit cap a baix tot és natural».

 

«No tinc el cul posat, no tinc una 'lipo', no hi ha 'photoshop'. La panxa és meva, el cul és meu», continuava explicant, i afegia al seu relat: «Jo em ficaria amb els ulls embenats en un quiròfan ara mateix i em faria una 'lipo' i una marcació abdominal».

«No tinc cap altra operació quirúrgica però si tinc retocs estètics. M’he punxat el llavi en diverses ocasions, tot i que estic en contra de punxar-se, punxar-se i punxar-se». Aurah també va corregir-se les ulleres dels ulls, i declara defensora dels retocs estètics sense cap dubte.

  • També pots llegir: Acusen Aurah Ruiz de viure només per «caçar famosos»

Comentaris

envia el comentari