Els avantatges de plorar diverses vegades

Deixar córrer les llàgrimes no és tan dolent com sembla

Plorar és un acte normal i natural, encara que hi ha gent que és més propensa a deixar anar les llàgrimes sovint. El que molta gent no sap és que el plor permet que el teu cos es desintoxiqui de tot l'estrès que s'acumula. A continuació repassem quatre raons per les quals plorar significa que ets mentalment fort.

-Combat l'estrès emocional: Plorar significa permetre't sentir més enllà del que els altres veuen a simple vista. A més, quan plores també reflexiones el moment o situació que estàs atravessant i et permet buscar solucions, entendre situacions, treure el teu coratge i pensar en el que és millor i més convenient per a tu. És una manera d'alliberar-te de tot el que fa mal i encara que no ho creguis és una manera de conèixer-te millor interiorment. En resumides paraules, és una teràpia personal que t'ajuda a entendre tot allò que està malament i et dóna l'oportunitat de replantejar la situació per a la millor solució.

  

Ajuda als altres a sentir-se còmodes sent vulnerables amb tu

-Allibera l'emoció necessària: Plorar sinònim de deixar anar, ja que en alliberar llàgrimes també estàs desfent-te de sentiments que no et fan cap bé i que de seguir carregant amb ells et serà impossible poder avançar. Tot el negatiu que tinguis en la teva ment i interior seran alliberats juntament amb les teves llàgrimes i creu-me, sentiràs un gran alleujament. Com ja ho hem esmentat, és una teràpia personal de tu per a tu. Recórrer a ella de tant en tant et permetrà ser feliç, intenta-ho!

-Excel·lent per a la teva salut mental i física: Per què? simple i senzillament perquè les llàgrimes alliberen certes hormones que permeten que el teu cos se senti realment bé, ja que redueix els nivells de manganès, que són els responsables de l'estrès i l'ansietat si s'acumula massa. Així que permet ser vulnerable, doncs no només estàs netejant la teva ànima i estàs superant allò que et fa mal, sinó que també estàs ajudant al teu cos a desintoxicar-se.


Comentaris

envia el comentari