YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Avisen de les condicions infrahumanes en què viu la mare d'Ana María Aldón

Torna a la televisió per ajudar la seva família

Ana María Aldon
Ana María Aldón està cuidant de la seva mare | Instagram

La veritat és que la vida d'Ana María Aldon ha fet un gran gir en els últims dies. La dona de José Ortega Cano viu ara mateix una etapa plena de molts contrastos. D'una banda, pot presumir de fer-se un lloc dins la televisió com a col·laboradora a 'Vida la Vida'. D'altra banda, hi ha qui assegura que aquesta decisió ha suposat una autèntica fractura en el matrimoni.

Tot i que cap dels dos s'ha manifestat al respecte, sabem que la parella ha deixat de conviure durant un temps. Ana María s'ha mudat a Cadis per cuidar a la seva mare, que es recupera d'una operació a l'ull. Ella mateixa ha assegurat que la seva prioritat és la salut de la seva mare. «Van operar-la i marxo a Cadis. La resta de problemes és 'peccata minuta'», deia fa uns dies a la sortida dels jutjats per un conflicte legal amb el dissenyador del seu vestit de núvia, Emilio Salinas.

Amb aquest traslladat temporal, molts mitjans de comunicació han decidit informar-se sobre com és la casa on estarà junt amb la seva mare i la seva germana. De fet, això és el que ha sorprès molts periodistes, que permeti que la seva mare i la seva germana encara resideixin en una casa molt modesta.

La revista 'Diez Minutos' ha publicat en exclusiva les imatges de la residència de la família d'Ana María Aldón. Són unes cases prefabricades entre Sanlúcar de Barrameda i Chipiona. «Una barriada humil de Cadis», explica la publicació. Fet que sorprèn si ho comparem amb altres familiars de personatges famosos del nostre país.

El motiu per treballar a Telecinco, amb l'oposició d'Ortega

Millorar la situació econòmica de la seva família és el motiu principal pel qual hauria decidit fer un pas tan important. Ella mateixa ha admès que no havia estat una decisió fàcil, «sobretot pel meu marit», però que la seva mare i la seva germana també són la seva família i considera que cal ajudar-les. 

És cert que no seria la primera vegada que això passa. Després del seu pas per 'Supervivientes', ja va utilitzar part dels diners que va guanyar per reformar els habitatges. En aquella ocasió, la seva aparició televisiva va ser esporàdica, però ara sembla disposada a fer el que calgui per guanyar diners per als seus éssers estimats, però també per a ella mateixa.

En el seu primer dia amb els seus nous companys de televisió, confirmava que durant el seu matrimoni ha viscut de manera independent. «A veure si us creieu que Ortega Cano s'encarrega de totes les meves despeses!», afirmava de manera contundent i deixant clar que no ho fa per problemes econòmics, sinó perquè li «ve de gust i és una oportunitat per a expressar-me en tots els temes relacionats amb la meva família».

Però clar, encara que torni a plató amb l'objectiu de millorar les condicions de vida de la seva família, és sabut que el torero ara mateix té més d'un conflicte obert amb Telecinco. La sexualitat del torero sempre està en el punt de mira, i que la seva dona ara sigui una col·laboradora més, podria posar en perill el matrimoni.


Comentaris

envia el comentari