ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

Aylén Milla de 'GH VIP 5', molt preocupada per l'obsessió que té Miguel Vilas amb ella

El concursant de 'GH' es va sotmetre a una operació estètica per tenir una cara semblant a la de l'exparella de Marco Ferri

Miguel Vilas i Aylén Milla | Cedida

Fa poc més d'un mes que Miguel Vilas, concursant de 'Gran Hermano 17', va passar per la sala d'operacions per segona vegada per retocar-se la cara. Aquest cop el que volia era assemblar-se a Aylén Milla, una altra polèmica concursant del 'reality', coneguda per ser l'exparella de Marco Ferri. La intenció de voler-se assembar a l'argentina va quedar reflectida en una foto que ell mateix va penjar al seu compte de Twitter. Aquest fet va aterrir l'argentina, a qui no li està agradant gens l'obsessió que té el gallec amb ella. La model ha explicat en una entrevista recollida per 'Página 7', que va conèixer Miguel en una discoteca i l'hi va comentar, però després de veure un vídeo seu, sembla que està bastant espantada que vulgui assemblar-se tant a ella.

I és que la xicota de Marco Ferri assegura que ha vist un vídeo de Miguel on li feia «vodú». Sobre aquest tema, ha afirmat, gairebé atemorida: «Em va semblar una burla, una cosa passada [...] Fer un vídeo amb un vodú punxant el meu nom i la meva foto, això em va semblar molt fort». A més, l'argentina va haver de veure com el seu xicot es va fer una foto amb el seu nou enemic. Miguel va publicar al seu compte de Twitter una imatge amb l'italià i va posar: «Hem tornat i estem molt feliços!», com si es fes passar per Aylén. Aquest gest no li ha agradat gens a l'argentina, que no ha dubtat a dir: «Em van venir ganes de bloquejar-lo després del que vaig veure; no a Marco, sinó a aquesta persona que fa aquestes coses estranyes. No em sembla bé, no ho comparteixo».


Comentaris

envia el comentari