Les 'Azúcar Moreno' esclaten contra Jorge Javier Vázquez

Les germanes Salazar parlen després del seu famós abandonament de 'Supervivientes'

Toñi i Encarna Salazar a Supervivientes
La rebuda a les Azúcar Moreno a plató va ser de les més fredes de la història del programa | Telecicno

Les 'Azúcar Moreno' després de diversos mesos de silenci s'han pronunciat sobre el seu abandonament de 'Supervivientes' i sobre la relació que mantenen amb Jorge Javier Vázquez.

Toñi Salazar i Encarna Salazar parlen del que va succeir a 'Supervivientes'

Les germanes han trencat el seu silenci i han volgut respondre al presentador català de 'Supervivientes' i 'Sálvame', després de tot el que va passar quan van abandonar l'illa d'Hondures. Segons elles, durant la seva rebuda a plató no van tenir un tracte gens adequat, ja que es van sentir atacades per Jorge Javier. Doncs bé les exconcursants del reallity de Telecinco han compartit un vídeo als seus seguidors on han donat la cara i han parlat sense cap mena de complexos.

Les germanes Salazar estan molt dolgudes amb Jorge Javier Vázquez

El primer que han deixat clar és que elles estan molt tranquil·les, però dolgudes amb Jorge Javier, a qui han atacat dient que «va ser molt cruel amb nosaltres», així de directes han començat a parlar les germanes. «No hem matat a ningú, ni robat... no som el que ens van dir ni molt menys», declara Encarna Salazar.

Les 'Azúcar Moreno' es consideren unes persones molt treballadores i responsables

D'altra banda, Toñi Salazar encara ha estat més dura amb el català. «Recordaré tota la meva vida l'odi que vaig veure en els teus ulls, la maldat», ha declarat la cantant. Unes duríssimes paraules que poden encendre una guerra contra el badaloní. Per a concloure, les 'Azúcar Moreno' han tancat el vídeo dedicant unes paraules a tots aquells que estan de part de Jorge Javier. «Nosaltres tindrem mil errades però hem agraït a la productora i a la cadena», asseguren, «però aquesta persona ens ha fet un mal moral tremend a dues persones que portem treballant des que tenim ús de raó», han conclòs les germanes Salazar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari