Badgyal es converteix en una de les estrelles emergents de la música en català

La filla de l'actor Eduard Farelo fa concerts per Europa i actuarà al Sónar el pròxim mes de juny
L'actor Eduard Farelo és el pare d'Alba Farelo, coneguda en la música com Badgyal | Cedida

 

Alba Farelo, coneguda com a Badgyal en l'àmbit musical, té 20 anys i s'ha convertit en una de les joves promeses del 'dancehall' en català. La filla de l'actor Eduard Farelo, ha concedit una entrevista a RAC1 en la que ha parlat de la seva curta trajectòria musical i de com el seu pare s'ha pres que es dediqui a un tipus de música que genera molta polèmica.

Badgyal es va donar a conèixer per ser la primera dona que s'atrevia amb el 'dancehall' en català, un gènere provinent de la música popular jamaicana. Amb èxits com 'Pai' o 'Indapanden' va fer el gran salt i els dos vídeos sumen més de tres milions de visites a YouTube. Actualment, ha tret nous temes com 'Fiebre' i 'Mercadona', viatja per Europa fent concerts i el pròxim mes de juny actuarà al festival Sónar.


Tot i que ara comença a ser coneguda, els seus difícils no van ser fàcils i confesa que el seu pare no sabia que estava fent música i pensava que anava perduda. Amb el pas del temps, l'actor va entendre les seves inquietuds i va començar a donar-li el seu suport. De fet, Alba explica que ha aprés d'ell la capacitat d'esforç i de sacrifici que ha realitzat.