Es baixen els pantalons en directe al programa de Toñi Moreno

El programa de Toñi Moreno és tot una infinitat de situacions espontànies

Antonio Hidalgo se baja los pantalones ante Toñi Moreno
Antonio Hidalgo s'abaixa els pantalons davant Toñi Moreno | Telecinco

El programa de Toñi Moreno és tot una infinitat de situacions espontànies. Moments divertits, moments d'enuig i moments emocionants. Però aquesta vegada el programa ha tingut un episodi que va fer riure tothom. El programa d'aquest dissabte ha comptat amb la participació del presentador Antonio Hidalgo. Hidalgo ha fet un repàs de la seva trajectòria a la petita pantalla. Primerament, ha parlat d'una de les etapes televisives més boniques que ha viscut. Mentre recordava el seu pas a 'Sabor a tu', amb Ana Rosa Quintana, ha arribat el «gran moment». Toñi va donar pas a un vídeo en el qual Ana Rosa parlava d'un fet anecdòtic d'Hidalgo.

Ho explica 'FórmulaTV: «Ho he passat tan bé amb Antonio, ha estat tan divertit i és una persona amb tan bon caràcter, sempre tan positiu, sempre ajudant. L'única cosa dolenta que tenia és que té millors cames que jo», va assegurar la periodista, que va afegir: «Quan es posava els talons i la minifaldilla, tenia unes cames estupendes». Després d'aquestes paraules, Toñi Moreno li va demanar a Hidalgo sense embuts que si podia mostrar les seves preuades cames. Ell va acceptar sense problema i va assegurar a més que sempre ha presumit d'elles.

Antonio Hidalgo habla de su maravillosa etapa en 'Sabor a ti'
Antonio Hidalgo parla de la seva meravellosa etapa a 'Sabor a ti' | Lecturas
Antonio Hidalgo se baja los pantalones ante Toñi Moreno
Antonio Hidalgo s'abaixa els pantalons davant Toñi Moreno | Lecturas

 

Fora pantalons! Toñi Moreno va voler comprovar-ho. A Antonio Hidalgo li va faltar temps per abaixar-se els pantalons. Tal com ho explica la revista 'Lecturas', el presentador va exclamar entre rialles: «La meva mare diu que tinc cames de dona». Va mostrar les seves cames davant Toñi i els teleespectadors van ser testimonis de les seves dues extremitats davant les càmeres de 'Telecinco'. Però això no va ser tot. Toñi li va voler donar una sorpresa a Antonio. Al plató hi havia la seva dona. Antonio va parlar del seu gran amor: Anna. Va aparèixer al programa per sorpresa per participar en un curiós «concurs de llançament d'olives». D'aquesta manera es van conèixer. Hidalgo es va sincerar explicant que abans de conèixer-la, «va estar perdent el temps». D'aquesta manera tan divertida va finalitzar l'entrevista.


Comentaris

envia el comentari