ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

Banc Santander rebaixa fins a 10.000 euros el salari remunerat del seu Compte 1 2 3

El canvi no afecta la remuneració dels saldos, ni a les bonificacions, per la qual cosa el producte es manté com el compte corrent més rendible del mercat

Una de las oficinas de Banco Santander en España
Una de les oficines del Banc Santander  | CatalunyaDiari.cat

Banc Santander ha rebaixat el límit màxim del saldo remunerat del seu Compte 1,2,3 des de 15.000 euros fins a 10.000 euros davant el perllongat escenari de tipus d'interès en mínims històrics, segons ha informat en un comunicat.

L'ajust, que es produeix en un context en què el tipus d'interès de referència del Banc Central Europeu (BCE) se situa al 0% i l'Euríbor a nivells pròxims al -0,19%, entrarà en vigor el pròxim 10 de febrer, per la qual cosa afectarà la liquidació del compte 1,2,3 de març.

El canvi, en qualsevol cas, no afecta la remuneració dels saldos, ni a les bonificacions, per la qual cosa el producte es manté com el compte corrent més rendible del mercat, segons defensa Santander.

D'aquesta manera, els titulars del Compte 1,2,3 seguiran disposant d'una rendibilitat del 3% des del primer euro per a saldos a partir de 3.000 euros, amb un màxim, a partir d'ara, de 10.000 euros; del 2%, si es té un saldo d'entre 2.000 i 3.000 euros; i de l'1%, per a saldos entre 1.000 i 2.000 euros.

A més, es mantenen les bonificacions mitjançant devolucions en efectiu entre l'1% i el 3% de l'import dels rebuts de despeses de la llar —aigua, llum, telèfon— i assegurances, despeses d'educació —col·legis, guarderies, universitats—, ONGs i despeses en impostos locals i assegurances socials, amb un màxim de 110 euros mensuals.

Les noves bonificacions

Addicionalment, el banc càntabre ha inclòs noves bonificacions a la targeta 'La meva Altra 1,2,3', amb devolucions de l'1% en compres a supermercats, del 2% en gasolineres i del 3% per a les compres 'online'.

Tanmateix, eximirà de la comissió de retirada d'efectiu en els més de 30.000 caixers de Santander a l'estranger —Regne Unit, Brasil, Estats Units, Mèxic, Portugal, Alemanya o Xile— als titulars de la targeta de dèbit i eliminarà la comissió de compra en moneda diferent de l'euro als titulars de la targeta de crèdit del Món 1,2,3.

Santander va llançar l'estratègia 1,2,3 a Espanya el maig del 2015 com la «palanca clau» de vinculació de clients, amb l'objectiu de millorar el seu nivell de satisfacció i augmentar la seva relació amb el banc. Des del seu llançament, el nombre de clients vinculats ha crescut un 70%.

A més, l'estratègia ha permès al banc ampliar la quota de negoci a Espanya tant en dipòsits, com en consum, nòmines i fons gràcies al major nombre de productes contractats pels clients 1,2,3.


Comentaris

envia el comentari