Bankia ofereix habitatges a preus molt baixos

N'hi ha més de 1.000 a tot el país

Imatge d'una de les zones amb pisos en venda a Manresa | CatalunyaDiari.cat

Bankia ha posat a la venda una selecció de 3.700 habitatges amb descomptes de fins al 40% ubicades en cinc comunitats autònomes. Dels immobles elegits, 1.200 s'ubiquen a Catalunya, se'n poden trobar més de 500 a la demarcació de Tarragona, 312 a la de Lleida, 163 a la de Girona i 152 a la de Barcelona. Segons ha informat l'entitat, els descomptes aplicables durant aquesta campanya es mantindran fins el proper 31 de maig.

En concret, els habitatges seleccionats per a aquesta campanya se situen principalment a les capitals de província, ciutats dormitori i petites poblacions. El banc oferirà en aquesta campanya tant d'habitatge urbà com de costa, tota ella de segona mà. En un portal d'Internet es pot trobar informació sobre les característiques bàsiques de tots els habitatges i actius singulars de la campanya: fotos, ubicació, metres quadrats, preu, etc.

Els interessats poden sol·licitar informació addicional o requerir una visita als immobles en qualsevol de les oficines de la xarxa de sucursals de l'entitat, des de la pròpia web, a través del telèfon 901 11 77 88, o a les oficines d'Haya Real Estate. Els preus són molt econòmics, amb descomptes del 40%. Als compradors que requereixin finançament, Bankia els ofereix préstecs hipotecaris en condicions «molt competitives», ja que no aplica comissions als que tinguin els seus ingressos domiciliats. A més, no obliga a contractar cap producte addicional vinculat a la concessió del préstec, segons recorda l'entitat.


Comentaris

envia el comentari