IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

Un bar de Barcelona penja un divertit cartell fent referència a la decisió de Puigdemont d'ajornar la independència

L'amo del bar promet cerveses gratis però ho suspèn per dialogar amb Estrella Damm

El bar La Nova Farga de Barcelona penja un divertit cartell en relació amb la decisió de Puigdemont d'ajornar la independència.
El bar La Nova Farga de Barcelona penja un divertit cartell en relació amb la decisió de Puigdemont d'ajornar la independència. | Twitter @etfelicitofill

La intervenció de Puigdemont al Parlament d'aquest dimarts va deixar descol·locada bona part de la ciutadania catalana i de la resta de l'Estat. El fet que primer declarés la independència de Catalunya, però que tot seguit la suspengués per donar més marge a la mediació i donar una altra oportunitat al diàleg, ha deixat amb dubtes a molta gent. Ràpidament les xarxes es van omplir de divertits missatges i comentaris que feien referència a la decepció que havia provocat la decisió de Puigdemont, d'anunciar la República i seguidament suspendre-la. El bar La Nova Farga del barri de Sant de Barcelona també s'ha sumat als missatges irònics i divertits i ha penjat un cartell a fora del seu establiment amb el missatge: «Declaro que avui totes les cerveses seran gratis!», però seguidament, tal com va fer el president de la Generalitat, afegia «Però queda en suspens per poder dialogar amb Estrella Damm». Així, l'ajornament que ha decidit dur a terme Puigdemont, més enllà d'obrir les portes al diàleg, també ha obert les portes de la creativitat dels ciutadans i dels usuaris de les xarxes socials. 


Comentaris

envia el comentari