IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un bar de Gijón permet l'entrada a mascotes però no a persones independentistes

Segons la propietària del bar, el cartell ha estat retirat de forma momentània, però tornarà a ser penjat «perquè li dóna la gana»

Un bar de Gijón anomenat 'Tu café' ha creat una gran polèmica després de penjar un cartell contra les persones independentistes a la porta del seu local que deia el següent: «S'admeten mascotes... Independentistes no». La imatge del cartell no ha deixat de córrer per les xarxes socials i s'ha viralitzat en molt poc temps, fet que ha provocat que la controvèrsia continuï per la diversitat d'opinions que ha generat, tal com explica 'La Voz de Asturias'. Cal destacar que malgrat haver-se desactivat la pàgina del local a Facebook, el cartell segueix fent parlar a xarxes socials com Twitter i Google+, on apareixen més de 300 ressenyes sobre aquest tema.

Segons relata la propietària de l'establiment, Yolanda ha decidit retirar de forma momentània el cartell a causa del gran nombre d'«amenaces i insults rebuts cap al local». Malgrat tot, assegura que ha denunciat totes les injúries a la Policia i que el rètol «a qualsevol moment el torno a posar, perquè sí, perquè em dóna la gana, perquè visc a un país lliure».

Yolanda explica que no entén per què no pot escriure el que pensa i assegura que la col·locació del rètol «no és per capritx». Segons ha relatat, «el cartell es va posar perquè ja van estar per aquí tres personatges d'aquests, muntant cert espectacle i a partir d'aquí vaig dir 'doncs s'acaba'. Perquè no li trauré la tranquil·litat a la resta dels meus clients, siguin com siguin i pensin el que pensin». Fins al moment, la dona assegura que el seu local «segueix amb calma», però explica que ha hagut de desactivar la pàgina de Facebook del seu local, ja que no parava de rebre insults i amenaces.


Comentaris

envia el comentari