Un bar de Granada cobra 20 euros pel 'servei de guarderia' dels fills d'una família en el que va resultar ser una broma

Els clients no donaven crèdit a la petició del restaurant

Imagen del ticket en cuestión.
Imatge del tiquet esmentat | Twitter

La clàssica 'guasa' andalusa és d'allò més coneguda. Són molts els qui es rendeixen davant les bromes dels andalusos tot i que, de vegades, és cert que aquestes van un pèl més enllà. Aquest ha estat el cas d'un bar de Granada, on els seus clients s'han quedat estupefactes després de descobrir que al seu compte hi havia un càrrec inesperat

El tiquet, del passat 25 de febrer, incloïa un import de 19,95 euros per «servei de guarderia». I els clients, com no podia ser d'altra manera, vam posar el crit al cel en creure que estaven sent víctimes d'un abús per part de l'establiment.

Una broma de mal gust 

L'amo del restaurant, de fet, va ser l'ideòleg del que va resultar ser una broma de mal gust. El cas, segons indica el portal 'Ideal', és que una família amb «molts nens» van optar per dinar al restaurant en qüestió. I així, com a broma pels serveis prestats, el propietari va demanar una suma extra a la família.

Facua ja va denunciar abusos en aquest sentit


L'associació Facua-Consumidors en Acció ja va posar-se en peu de guerra fa només uns mesos. El grup en defensa del consumidor va denunciar fa els «abusos absurds» per part del servei d'hostaleria a alguns dels clients que accedien als seus restaurants. En aquest sentit, doncs, Facua al·legava que alguns espais inflaven els preus de manera desorbitada per guanyar una mica més de 'cash'. 

Rubén Sánchez, portaveu del grup esmentat, va titllar de «lamentables» i «surrealistes» aquestes accions. Aquest, a més, no es va arronsar i va declarar: «Aquests abusos suposen una vulneració a la legislació».

Entre els «abusos» esmentats hi podem trobar: Cobrar un extra per posar les estovalles a la taula en concepte de ‘servei’; incloure els coberts a la factura; cobrar el gel del refresc o —atenció amb aquesta— cobrar al client per anar al lavabo en concepte de 'donatiu per a la neteja'. 


Comentaris

envia el comentari