El bar més bonic del món és a Barcelona

El Blue Wave ha aconseguit el primer premi en els Restaurant & Bar Design Awards 2016

El bar tracta de crear la sensació d'estar dins d'una gran onada. | Equipo Creativo.

El bar amb el millor del disseny del món es troba al Port Vell de Barcelona. Així ho han certificat els Restaurant & Bar Design Awards, els premis més importants del disseny de la restauració. La cocteleria guanyadora, Blue Wave, està situada al número 1 del Moll de la Barceloneta, al complex del OneOcean Club. La llum hi entra de manera natural a través de diversos forats de la paret exterior i, d'aquesta manera, s'aconsegueix que el mar es reflecteixi sobre les ceràmiques de l'interior del bar.

«Al Blue Wave tractem de simular la sensació d'estar dins d'una gran onada, perquè és un espai molt petitó, sobre el mar, orientat cap a l'oest, que suggereix això, ser una gran ona», ha explicat a La Vanguardia Natali Canas del Pozo, una dels tres arquitectes d'Equipo Creativo, l'estudi encarregat del disseny d'aquest establiment. Aquests arquitectes treballen sempre amb un concepte de totalitat i, en el cas del Blue Wave, tot l'espai està decorat al voltant del concepte del mar: hi ha set tons de blaus, ceràmiques en forma de petxina, elements que simulen gotes d'aigua...

Equipo Creativo ha aconseguit diversos premis amb les seves creacions. L'últim projecte que han dut a terme ha estat el del conegut restaurant Bella Vista del Jardín del Norte, propietat de Leo Messi amb altres socis.

La cocteleria es troba al Moll de la Barceloneta. | Equipo Creativo.

 

Imatge de la terrassa de l'establiment. | Equipo Creativo.


Comentaris

envia el comentari