Baralles a l'hospital de Blanes per les esperes a Urgències

Els fets van tenir lloc el 16 d'abril després que un grup de gent esperés durant quatre hores
Van haver d'intervenir-hi els Mossos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

 

Un grup de pacients es va rebel·lar el passat dia 16 d'abril quan es trobaven a la unitat d'urgències. Segons el 'Diari de Girona', la baralla es va produir després que diverses persones que esperaven ser ateses des de feia quatre hores comencessin a perdre la calma. «La meva parella va haver d'esperar estirada en un banc de fusta per poder ser atesa, mentre anaven entrant joves esportistes que eren col·locats en lliteres i passaven abans», explicava Michael Villanueva, un dels afectats. 

Segons assegura Villanueva, una desena de persones es trobava a la sala d'urgències quan van tenir lloc els fets. La gent, que es va començar a posar nerviosa, va exigir poder parlar amb un responsable del centre per comunicar-li directament les seves queixes. «Van venir i ens van dir que dins del centre no podíem fer fotos ni gravacions sobre el que estava passant», comentava Villanueva. «Es va ajuntar la mala gestió del centre amb l'agressivitat del personal».

 

L'administració va assegurar, respecte a l'espera de quatre hores, que aquest temps es troba dins del que és habitual. També va negar que s'atenguessin primer els esportistes: «Es prioritzen els casos per nivell d'urgència a mesura que van arribant», comentava la CSMS. El grup municipal A Lloret Sí Es Pot denunciarà el cas al Parlament i demanarà explicacions sobre la forma de gestionar de l'hospital.