Bárbara Rey, nova candidata a participar a 'GH VIP'

La seva entrada al 'reality' despertaria la curiositat de l'audiència per veure si parla sobre la relació amb el rei Joan Carles I

Bárbara Rey fue invitada a 'Sábado Deluxe'.
Bárbara Rey ha passat recentment per 'Sábado Deluxe'. | Telecinco

A mesura que la possibilitat que Bárbara Rey sigui la pròxima concursant confirmada de 'Gran Hermano VIP 6' creix, a Telecinco es freguen les mans per poder tenir l'exclusiva de les confessions que pot fer l'actriu sobre el seu suposat romanç amb el rei Joan Carles

La presència de l'ex d'Ángel Cristo a 'Sábado Déluxe', després de quatre anys sense anar a aquest programa, disparaven els rumors sobre la seva participació en el 'reality'. Sembla que Bárbara ja ha superat la depressió que patia i que està disposada a tornar a la televisió, després que se sentís abandonada en ser vetada a diversos programes.   

En la seva tornada als platós de Telecinco, la mare de Sofía Cristo va parlar de la seva família, de la seva absència als programes de televisió i de l'antic cap d'Estat. Però és a la revista 'Jaleos' on ha parlat sobre la seva entrada a 'GH VIP'.  

Bárbara Rey estaria negociant la seva participació a 'GH VIP'

Preguntada per la revista sobre si formaria part de l'edició de famosos de 'Gran Hermano', l'exvedet va respondre: «Ni ho confirmo ni ho desmenteixo. Només dic que podria ser. Per mi, no seria el primer 'reality' del que formo part. Sé de què estem parlant, però de veritat no dic res més. Ja veurem.»

Tot i que les seves paraules no asseguren la seva entrada al 'reality', fonts de Mediaset asseguren que ja estaria negociant la seva participació per una xifra de 20.000 euros setmanals. El 'sou' que demanaria Bárbara, encara que pugui semblar molt, seria molt proper al que altres famosos haurien exigit per ser un dels participants de la sisena edició d'aquest format televisiu. 

L'actriu guarda secrets que podrien ser revelats al 'reality'

En cas de confirmar-se Bárbara Rey com una de les membres de l'elenc de 'Gran Hermano VIP', seria una bona manera d'atraure audiència cap a un programa, caracteritzat per generar notícies en totes les seves edicions.   

Els secrets sobre la suposada relació que va mantenir amb el rei emèrit, podrien centrar les converses entre els participants al programa i ser un bon motiu perquè els teleespectadors s'enganxin a l'espera del que pugui dir Bárbara. 

La seva entrevista a 'Sábado Deluxe' ja va generar molta expectació sobretot quan va parlar de l'afecte que guarda per Joan Carles i quan va dir que no es veu identificada en Corinna.

Sobre les acusacions de la princesa alemanya cap al pare de Felip VI va dir: «Crec que ella ha tingut una relació amb aquest senyor, molt important, on tenim entès que ha estat molt estimada i respectada per aquesta persona. I ha tingut el millor...està fent un dany innecessari i dubto que sigui veritat... crec que hi ha una altra manera d'arreglar les coses».  


Comentaris

envia el comentari